Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Trója Judit
  2020. 11. 02. 12:41
  Szeretünk Silver!
 • Kovács Mónika
  2020. 08. 17. 17:31
  Tisztelt Hotel Silver,  2020.08.10-13 között tartozkodtunk a Hotel Silverben Édesanyámmal. Szeretném megköszönni a kedvességet az ellátást az emberi odafigyelést, amit ez alatt a pár nap alatt Önöktől kaptunk. Sosem fogjuk elfelejteni.

  Kényelmesen tudtunk pihenni. Mind az ellátás mind a szoba tökéletes volt. Visszatérő vendégek leszünk.

  Üdvözlettel:

  Kovács Mónka
 • Pap Róbertné
  2020. 07. 13. 20:15
  A hétvégén jártunk önöknél a férjemmel. Nagyon megvoltunk elégedve mindennel. Az ételek fantasztikusak voltak, bőséges reggeli vacsora várt minket. A kiszolgálás jó volt kedvesek voltak. A wellnes réazleg jó. Köszönünk mindent. Mindenképpen vissza térünk a Férjemmel.
 • Bodor Miklósné
  2020. 06. 26. 11:58
  2020 06 21 feledhetetlen napokat töltöttünk önöknél ! A szobák tiszták a személyzet kedves aranyos segítőkész ,az éterem amit nagyon szeretnék kiemelni színvonalas ! Szeretném nagyon megdicsérni azt a szakácsot aki készítette a kacsaragu levest 21 én nagyon finom volt!!! Nagyon köszönünk mindent ! Biztosan visszatérünk még 3 szor is !
 • Szalai Péterné
  2020. 05. 19. 12:43
  Tisztelt Cím!  Igen jártam már Önöknél, ahol TB által finanszírozott gyógykezeléseket is igénybe vettem.

  Csak jót mondhatok, a személyzet kedves, az étteremben hatalmas nagy választék volt, ott is nagyon kedvesek voltak a kiszolgálók, szakácsok,, amit kértem a tényéromra rakták és amennyiben ízlett, újból kérhettem. Reggelinél ugyan ez volt a helyzet, sütöttek nekem tükörtojást, vagy amit kértem.

  Szerettem ott lenni. Szobák tiszták voltak, az átjárás a másik szárnyra nem okozott gondot.
 • KJ Ancsa
  2020. 01. 28. 08:06
  Minden évben visszatérünk pár napra legalább, ez minősíti legjobban a szállodát szerintem.  Tökéletes a fogadtatás, nagyon jó a szálloda konyhája és kellemes a wellness is.
 • Puzder Erzsébet
  2020. 01. 08. 14:21
  konyha egyszerúen fenséges, a szakács 5 csillagot érdemel, kitűnő a felszolgáló személyzet modora, kedvesek.

  Csalódás a recepción, érkezéskor, modortalan hölgy.

  Visszajövünk!!!
 • Bánóczki József
  2019. 09. 19. 10:12
  Szeptemberben felejthetetlen napokat töltöttünk Önöknél !

  Kedves segítőkész személyzet ,szuper ellátás és wellness !

  Kiemelném és köszönetet mondanék a recepción dolgozóknak mivel feleségem ott felejtett ruháit azonnal postázták és elküldték számunkra !

  Köszönet mindenkinek !
 • Balázs Viktorné
  2019. 06. 23. 17:53
  Felejthetetlen 3 napot töltöttünk a szállodába.A szobák tágasak tiszták,Az ételek fantasztikusak,bőséges a választék.Személyzet kedves,segítőkész,és mindenki mosolyog.Külön kiemelném Cseh Zsuzsanna felszolgáló hölgy munkáját.A vendégekhez való hozzáállása példaértékű.Köszönjük,visszatérünk.
 • Hevesi Tímea
  2019. 06. 01. 07:44
  Fantasztikus szálloda. Legelőször is szeretném kiemelni azon dolgozókat is, akik az emailekre válaszolnak, készségesen álltak rendelkerzésemre minden kérdéssel kapcsolatban. Kiváló személyzet, nagyon kedvesek és segítőkészek. Az ellátás az valami fantasztikus, a welness részleg is kitűnő, az élmény elemeket működtetik. Tisztaság mindenhol, nagyon tetszett a szálloda kitűnő svédasztal sok választék isteni ízek. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom a szállodát, egy dolog ami talán nem a legjobb ,hogy a külső medencék nagyon hidegek. Nem működött a szoba kártyám, a recepciós nagyon segítő kész volt, én az új épületbe voltam és áthozatta londínerrel a csere kártyát, át sem kellett fáradnom a főépületbe. Akik a kezeléseket végzik nagyon kedvesek, és jó kezeléseket adnak. Köszönöm Hotel Silver, ha még egyszer Hajdúszoboszlóra megyek Önöket fogom választani. Persze a kezelések térítés mentesek 4 éjszaka után, és még belépőt is kaptunk a Hungarospába.