Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • KJ Ancsa
  2020. 01. 28. 08:06
  Minden évben visszatérünk pár napra legalább, ez minősíti legjobban a szállodát szerintem.  Tökéletes a fogadtatás, nagyon jó a szálloda konyhája és kellemes a wellness is.
 • Puzder Erzsébet
  2020. 01. 08. 14:21
  konyha egyszerúen fenséges, a szakács 5 csillagot érdemel, kitűnő a felszolgáló személyzet modora, kedvesek.

  Csalódás a recepción, érkezéskor, modortalan hölgy.

  Visszajövünk!!!
 • Bánóczki József
  2019. 09. 19. 10:12
  Szeptemberben felejthetetlen napokat töltöttünk Önöknél !

  Kedves segítőkész személyzet ,szuper ellátás és wellness !

  Kiemelném és köszönetet mondanék a recepción dolgozóknak mivel feleségem ott felejtett ruháit azonnal postázták és elküldték számunkra !

  Köszönet mindenkinek !
 • Balázs Viktorné
  2019. 06. 23. 17:53
  Felejthetetlen 3 napot töltöttünk a szállodába.A szobák tágasak tiszták,Az ételek fantasztikusak,bőséges a választék.Személyzet kedves,segítőkész,és mindenki mosolyog.Külön kiemelném Cseh Zsuzsanna felszolgáló hölgy munkáját.A vendégekhez való hozzáállása példaértékű.Köszönjük,visszatérünk.
 • Hevesi Tímea
  2019. 06. 01. 07:44
  Fantasztikus szálloda. Legelőször is szeretném kiemelni azon dolgozókat is, akik az emailekre válaszolnak, készségesen álltak rendelkerzésemre minden kérdéssel kapcsolatban. Kiváló személyzet, nagyon kedvesek és segítőkészek. Az ellátás az valami fantasztikus, a welness részleg is kitűnő, az élmény elemeket működtetik. Tisztaság mindenhol, nagyon tetszett a szálloda kitűnő svédasztal sok választék isteni ízek. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom a szállodát, egy dolog ami talán nem a legjobb ,hogy a külső medencék nagyon hidegek. Nem működött a szoba kártyám, a recepciós nagyon segítő kész volt, én az új épületbe voltam és áthozatta londínerrel a csere kártyát, át sem kellett fáradnom a főépületbe. Akik a kezeléseket végzik nagyon kedvesek, és jó kezeléseket adnak. Köszönöm Hotel Silver, ha még egyszer Hajdúszoboszlóra megyek Önöket fogom választani. Persze a kezelések térítés mentesek 4 éjszaka után, és még belépőt is kaptunk a Hungarospába.
 • Galgoczi Marins
  2019. 03. 22. 18:00
  Kiváló kiszolgálás, szuper étel, tisztaság, nagyon jó wellness részleg. Jövünk még!!!
 • BraunIldikó
  2019. 03. 07. 21:32
  Több 4 csillagos hotelben is jártunk itthon is és külföldön is,de ennyire még nem voltunk megelégedve sehol sem.A személyzet minden egyes tagja kiválóan látta el a feladatát .Kiemelném a séfeket és a pincéreket is ,pedig nem voltak könnyű helyzetben,mivel speciális étrendet kell követnem.

  Köszönjük a lelkiismeretes ,példaértékű munkájukat.
 • Gauland Sára
  2018. 04. 19. 18:49
  Szinvonalas, kiemelkedöen tiszta szálloda szuper szolgáltatásokkal. A wellness részlegek minden igényt kielégitenek. Az ellátás szinvonalas, az éttermi kiszolgálás jol szervezett.

  az ételkinálatban szivesen fogyasztottunk volna tájjellegü ételt is.. Az étteremben felszolgálo személyzet azonban nem hozta a kivánt szinvonalat,
 • Mihucz Sándor
  2018. 03. 20. 15:02
  2018 március 15 hosszú hétvégéjén 4 napot töltöttünk a szállodába rendkívül jól érettük magunkat finom ételek esténként szalon zene a szobánkhoz közel nagyon jó meleg vizes medencék kívül belül, szolgálatkész személyzet (fürdőköntöst azonnal méretre cserélték az elromlott zuhany csövet azonnal cserélték Köszönjük ! Mihucz Sándor és felesége Ildikó
 • Bartók László
  2018. 01. 07. 21:29
  A barátainkkal négyen egy csodálatos hétvégét töltöttünk el a Hotel Silverben. Mindannyian szuperül éreztük magunkat. A szálloda nagyon hangulatos, a wellness részleg minden igényt kielégítő volt. Szép, tiszta és kényelmes superior szobákat kaptunk, melyek ízlésesen voltak berendezve.  A szálloda személyzete rendkívül figyelmes és udvarias volt.  Külön kiemelném az éttermi szolgáltatást!

  Sok szállodában voltunk már az országban, így van összehasonlítási alapunk. Az eddigi tapasztalatainkat magasan felülmúlja az itt kapott egészségtudatos, változatos, bőséges és kiváló minőségű éttermi szolgáltatás!  Köszönjük a remek vendéglátást! Mindannyian egyhangúan eldöntöttük, hogy mindenképpen visszatérünk!