Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Fiatal pár
  2013. 06. 07. 11:21
  Párommal két napot töltöttünk a szállodában, így utólag már biztosan mondhatjuk: remek választás volt. :) A különböző hőmérsékletű gyógyvizes medencék nagyon kellemesek, mindketten kipihenten, feltöltődve hagytuk el a szállodát. Külön kiemelném az éttermi részt, ahol a személyzet fiatal, mégis nagyon profi, udvarias és segítőkész. Párom laktózérzékenysége miatt aggódtunk, lesz-e olyasmi a kínálatban, amit ehet, de amint megemlítettük, már sorolták is, mi mindent tudnak külön elkészíteni. Az itt töltött két nap mindkettőnknek klassz élmény marad.
 • Piroska
  2013. 06. 05. 16:27
  A családommal 2éjszakát töltöttünk félpanziós ellátással /2 felnőtt 2 gyermek/hatalmas szobában ,,pezsgővel és gyümölcskosárral ,vártak bennünket.Nagyon jól éreztük magunkat,szuper az ellátás a köntösökért külön köszönet:-).Remélem sokszor visszatérő vendégek leszünk. Köszönjük az élményt.
 • Idősebb pár
  2013. 06. 05. 08:50
  Most mentem 2 hete az eü-ből 34 év,összesen 43 év szolgálati idő után:-) :-). Ez a hétvége ez alkalomból az ajándékok egyike volt. Nagyon jól éreztük magunkat! Figyelni fogom az akciókat,szívesen térnénk vissza! Ajánlani fogom mindenkinek!!! Sikeres szezont kívánunk a "Silvernek"
 • Robotka Ferencné
  2013. 05. 30. 10:16
  A 6 éves unokánkkal voltunk, minden nagyon remek volt, csak az idő nem volt kegyes hozzánk de ez nem a szálloda hibája, sőt mivel minden helyben volt, ezért nem volt semmi gondunk.Jó lett volna a nagy medencében is fürdeni, de majd legközelebb köszönjük robotkáné
 • Tedo
  2013. 05. 27. 16:45
  Április végén töltöttünk 3 éjszakát a családdal ,és maximálisan meg voltunk elégedve. Nagyszerű szálloda és a szolgáltatások is maximálisak,és nagyon segítőkészek voltak. És nem utolsó sorban az idő is nagy kegyes volt hozzánk ,az is igazodott a szállodához. Köszönjük.
 • Fiatal pár
  2013. 05. 27. 15:15
  2013. 05. 13-15 között tartózkodtunk a Hotel Silverben. Mindennel meg voltunk elégedve, különösen tetszett, hogy a személyzet közvetlen és segítőkész volt minden tekintetben. A szálloda tiszta és rendezett, központi helyen van, ami nagyon előnyös és hasznos is a vendégek számára. Szívesen látogatjuk meg újra.
 • Tari Sándorné
  2013. 05. 27. 14:31
  Kedves fogadtatás!!!A szálloda szolgáltatásainak ismertetése után egy szép ízléses szobába érkeztünk.A kedvezőtlen időjárás miatt bent kellett tölteni az időt,de a beltéri medencék ,egyéb szolgáltatások és a szauna kárpótolt bennünket.A svédasztalos étkezés is színvonalas gazdag,ízletes választékkal kápráztatott el minket.Köszönjük
 • Nemes Ádám
  2013. 05. 27. 12:12
  Ezt csak egy szóval tudnám jellemezni: FANTASZTIKUS!!!!!!!!!!!!!
 • Fáskerti Tiborné
  2013. 05. 27. 09:19
  A személyzet fiatalokból állt, akik nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. A vacsoránál az egyik segítő, még ajánlott is, hogy mit mivel érdemes megkóstolni. A kezeléseknél mindig igazodtak az igényekhez. Egyszóval - az időjárást kivéve- gyönyörű 5 napot töltöttünk a szállodában. Köszönjük!
 • Staller Tamásné
  2013. 05. 21. 11:50
  Nagyon kellemesen éreztük magunkat, sajnos csak egy hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában. Maximálisan megvoltunk elégedve minden tekintetben. A személyzet kedves és udvarias. Az étkezéseket is nagyon flottul megoldják. Profi módon megszervezett vendéglátást kaptunk. Köszönjük az egész csapatnak. Örömmel fogjuk ajánlani minden ismerősünknek szállodájukat. Sok sikert kívánunk az egész csapatnak.