Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Tari Sándorné
  2013. 05. 27. 14:31
  Kedves fogadtatás!!!A szálloda szolgáltatásainak ismertetése után egy szép ízléses szobába érkeztünk.A kedvezőtlen időjárás miatt bent kellett tölteni az időt,de a beltéri medencék ,egyéb szolgáltatások és a szauna kárpótolt bennünket.A svédasztalos étkezés is színvonalas gazdag,ízletes választékkal kápráztatott el minket.Köszönjük
 • Nemes Ádám
  2013. 05. 27. 12:12
  Ezt csak egy szóval tudnám jellemezni: FANTASZTIKUS!!!!!!!!!!!!!
 • Fáskerti Tiborné
  2013. 05. 27. 09:19
  A személyzet fiatalokból állt, akik nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. A vacsoránál az egyik segítő, még ajánlott is, hogy mit mivel érdemes megkóstolni. A kezeléseknél mindig igazodtak az igényekhez. Egyszóval - az időjárást kivéve- gyönyörű 5 napot töltöttünk a szállodában. Köszönjük!
 • Staller Tamásné
  2013. 05. 21. 11:50
  Nagyon kellemesen éreztük magunkat, sajnos csak egy hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában. Maximálisan megvoltunk elégedve minden tekintetben. A személyzet kedves és udvarias. Az étkezéseket is nagyon flottul megoldják. Profi módon megszervezett vendéglátást kaptunk. Köszönjük az egész csapatnak. Örömmel fogjuk ajánlani minden ismerősünknek szállodájukat. Sok sikert kívánunk az egész csapatnak.
 • Nagy Marianna Maya
  2013. 05. 13. 09:23
  Fergetegesen jól éreztük magunkat itt! Nagyon köszönjük a szívélyes fogadtatást, a nagyszerű programokat. A gyermekeink biztosan sokáig fogják emlegetni ezt a kirándulást! No és persze mi is felnőttek! :) :) :)
 • Dombi-Lajtos Zsuzsanna
  2013. 05. 13. 09:22
  Rengeteg élménnyel és látnivalóval gazdagodtunk. És talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy a legszebb, amit - mi felnőttek - ma láttunk: az önfeledt mosoly a gyerekek arcán! Nem is mosoly volt az, hanem hangos hahota és kacagás! Ez egy szuper nap volt és tuti, hogy még visszatérünk!!! Köszönjük!
 • Fiatal pár
  2013. 05. 09. 14:08
  Nekünk alapjában minden tetszett.A személyzet udvarias, segítőkész, az ellátás szuper.Jó helyen van a szálloda, és minden a vendégért van. Már most azt szervezzük, mikor menjünk vissza egy ismerős házaspárral. Köszönjük!!!
 • Prekovics Gyula
  2013. 05. 06. 10:36
  2013 április hónapban töltöttünk 3 napot a Silver Hotelben.A személyzet kedves és figyelmes volt.A szoba szép, kényelmes tiszta volt.Az étkezés kiváló volt, igen nagy választékkal minden igényt kielégített.Wellness részleg nagyon kellemes volt valószínű a hét eleje végett a medencékben nem voltak sokan nagyon kellemesen lehetett lazítani.A külső medencéket nem tudtuk használni még mert az idő ehhez még nem volt elég meleg. Jövőben is szívesen mennénk wellnesselni.
 • Ildikó
  2013. 04. 25. 11:23
  Üdvözlöm! Megérkezésünkkor az első benyomás azonnal pozitív volt. Udvarias ügyintézés a recepción és a látvány a márvány hall a bőr ülőgarnitúrával azonnal megfogott. Már szobáink rendelkezésünkre álltak,igazán inpozáns, nagyméretű, ízlésesen berendezett. A fürdőszoba viszont a szoba méretéhez képest elég kicsi. Finom vacsorák és reggelik, pincérünk Dávid,barátságos, figyelmes,humoros,kedves. Mind a négyen maximálisan meg voltunk elégedve. A wellness részleg is kellemes, nincs tömeg és az is nagyon jó ötlet, hogy mindkét épületben használható, bármelyikben lakik az ember. Mi csak szép és kellemes élményekkel lettünk ismét gazdagabbak.
 • Pánya Bernadett
  2013. 04. 13. 19:48
  Fantasztikus hely! Imádtam! :)