Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kéki Leila
  2013. 07. 03. 09:01
  Fáradtan érkeztünk,kipihenve távoztunk.Kellemes,barátias környezet,csendes környéken.Segitőkész személyzet,luxus szolgáltatás.A reggeli mennyei volt,szinte majdnem minden bio . A wellness szuper,tiszta.
 • Jakab Ferencné
  2013. 06. 17. 12:53
  A Hotel Silverben voltunk múlt év decemberében. Nagyon megtetszett nekünk a szálloda, és most volt júniusban a 30-ik házassági évfordulónk és ebből az alkalomból ismét itt töltöttünk három napot. A személyzet udvarias, a szobák kényelmesek, és az étkezés minden igényt kielégít, mindenki kedvére válogathat. Egyszóval nagyon bejön nekünk ez a Hotel Silver.
 • Csiszár Lászlóné
  2013. 06. 13. 22:05
  Most junius 6-10ig voltam a barátaimmal- én immár másodszor,- csodálatosan éreztük magunkat.Az időjárás is kedvezett nekünk, és maximálisan kihasználtuk a szálló gyönyörű kellemes medencéit. Rendkívül finom volt az ellátás, a felszolgálók, a személyzet nagyon kedvese, és figyelmesek voltak. Amit hiányoltam most és tavaly is - a recepción nem mondják el, mit ajánlanának -hova lehet menni, érdekességek, látnivalók stb. Jó lenne ha tudnák, hány órakor indul az ottani városnéző dottó,, , mikor indulnak a vonatok? - ha elfelejtené valaki előre megnézni, Ez csak apró figyelmesség lenne, de szerintem sokat jelentene, de ez csak egy javaslat. De nagyon szép és jó volt, s remélem , hogy újra - mielőbb lehetőségünk lesz elmenni az Önök szép kényelmes szállodájukba. További sok vendéget kívánok. üdvözlettel: Marika
 • Fiatal pár
  2013. 06. 11. 08:54
  Párommal 3 csodálatos éjszakát töltöttünk a Hotel Silverben. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, de kiemelném a személyzet kedvességét, figyelmességét. Minden elismerésünk a szakácsnak,a fenomenális finom ételek elkészitésében! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ősszel is menni fogunk! Köszönjük!
 • Fiatal pár
  2013. 06. 07. 11:21
  Párommal két napot töltöttünk a szállodában, így utólag már biztosan mondhatjuk: remek választás volt. :) A különböző hőmérsékletű gyógyvizes medencék nagyon kellemesek, mindketten kipihenten, feltöltődve hagytuk el a szállodát. Külön kiemelném az éttermi részt, ahol a személyzet fiatal, mégis nagyon profi, udvarias és segítőkész. Párom laktózérzékenysége miatt aggódtunk, lesz-e olyasmi a kínálatban, amit ehet, de amint megemlítettük, már sorolták is, mi mindent tudnak külön elkészíteni. Az itt töltött két nap mindkettőnknek klassz élmény marad.
 • Piroska
  2013. 06. 05. 16:27
  A családommal 2éjszakát töltöttünk félpanziós ellátással /2 felnőtt 2 gyermek/hatalmas szobában ,,pezsgővel és gyümölcskosárral ,vártak bennünket.Nagyon jól éreztük magunkat,szuper az ellátás a köntösökért külön köszönet:-).Remélem sokszor visszatérő vendégek leszünk. Köszönjük az élményt.
 • Idősebb pár
  2013. 06. 05. 08:50
  Most mentem 2 hete az eü-ből 34 év,összesen 43 év szolgálati idő után:-) :-). Ez a hétvége ez alkalomból az ajándékok egyike volt. Nagyon jól éreztük magunkat! Figyelni fogom az akciókat,szívesen térnénk vissza! Ajánlani fogom mindenkinek!!! Sikeres szezont kívánunk a "Silvernek"
 • Robotka Ferencné
  2013. 05. 30. 10:16
  A 6 éves unokánkkal voltunk, minden nagyon remek volt, csak az idő nem volt kegyes hozzánk de ez nem a szálloda hibája, sőt mivel minden helyben volt, ezért nem volt semmi gondunk.Jó lett volna a nagy medencében is fürdeni, de majd legközelebb köszönjük robotkáné
 • Tedo
  2013. 05. 27. 16:45
  Április végén töltöttünk 3 éjszakát a családdal ,és maximálisan meg voltunk elégedve. Nagyszerű szálloda és a szolgáltatások is maximálisak,és nagyon segítőkészek voltak. És nem utolsó sorban az idő is nagy kegyes volt hozzánk ,az is igazodott a szállodához. Köszönjük.
 • Fiatal pár
  2013. 05. 27. 15:15
  2013. 05. 13-15 között tartózkodtunk a Hotel Silverben. Mindennel meg voltunk elégedve, különösen tetszett, hogy a személyzet közvetlen és segítőkész volt minden tekintetben. A szálloda tiszta és rendezett, központi helyen van, ami nagyon előnyös és hasznos is a vendégek számára. Szívesen látogatjuk meg újra.