Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kisgyermekes család
  2013. 08. 22. 09:05
  Köszönjük ezt két napot nagyon, jól éreztük magunkat. Külön hálás köszönet a konyhai személyzetnek ,mivel a gyermekünknek is sikerült lisztmentes diétát biztosítaniuk.
 • Baranyainé Kovács Mária
  2013. 08. 21. 12:09
  Elegáns szálloda, kitűnő munkatársakkal = SILVER HOTEL! Az ételek választéka és minősége, hál a konyha MŰVÉSZEINEK, kitűnő! Köszönjük az étterem kiválóan képzett MUNKATÁRSAINAK, hogy a fizikai és idegi megterheléssel járó munkájukat udvariasan, mosolyogva végzik. A szórakozásunkról gondoskodó ZENÉSZEK-nek is hálás köszönet.
 • Szabó Marci
  2013. 08. 01. 19:08
  3 nap, 2 éjszakát töltöttünk a Silver Majorban a családommal. Mindenképpen csak ajánlani tudom, mert a szobák szépek, tiszták és kényelmesek, míg a környezet csendes, hangulatos. A személyzet udvarias és segítőkész, és az ételek finomak! Köszönjük, s visszatérünk még!
 • Nagy Sándorné
  2013. 07. 18. 08:10
  A személyzet kedves, udvarias, figyelmes, a szálloda tiszta, igényes, kulturált, az étterem választéka megfelelő, az ételek finomak. Tetszett, hogy felnőtt gyermekünknek - külön kérés nélkül - a szomszédos szobában biztosítottak szállást. Minden feltétel adott a pihenéshez, kikapcsolódáshoz. Köszönjük
 • gabi
  2013. 07. 17. 20:47
  3 napot töltöttünk el itt párommal és 14 éves fiunkkal, a személyzet nagyon udvarias és segítőkész, a szobák és az egész szálloda nagyon tiszta és modern. Az időjárás miatt a medence vize nem volt túl meleg, de ők mindent megtettek, hogy felmelegítsék. Minket nem zavart, sőt úszáshoz tökéletes volt. Az ételek minősége, külleme és íze elismerést érdemel, minden bőséges volt, semmi negatívumot nem tudok írni. Remélem hamarosan vissza tudunk menni, kikapcsolódáshoz elsőosztályú hely. Köszönet ezért az élményért.
 • Fiatal pár
  2013. 07. 09. 16:41
  3napot töltöttünk el a Hotel Silverbe, mindennel tökéletesen megvoltunk elégedve. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt,mindenbe a rendelkezésünkre álltak.Mindenféleképpen visszatérünk.
 • Kéki Leila
  2013. 07. 03. 09:01
  Fáradtan érkeztünk,kipihenve távoztunk.Kellemes,barátias környezet,csendes környéken.Segitőkész személyzet,luxus szolgáltatás.A reggeli mennyei volt,szinte majdnem minden bio . A wellness szuper,tiszta.
 • Jakab Ferencné
  2013. 06. 17. 12:53
  A Hotel Silverben voltunk múlt év decemberében. Nagyon megtetszett nekünk a szálloda, és most volt júniusban a 30-ik házassági évfordulónk és ebből az alkalomból ismét itt töltöttünk három napot. A személyzet udvarias, a szobák kényelmesek, és az étkezés minden igényt kielégít, mindenki kedvére válogathat. Egyszóval nagyon bejön nekünk ez a Hotel Silver.
 • Csiszár Lászlóné
  2013. 06. 13. 22:05
  Most junius 6-10ig voltam a barátaimmal- én immár másodszor,- csodálatosan éreztük magunkat.Az időjárás is kedvezett nekünk, és maximálisan kihasználtuk a szálló gyönyörű kellemes medencéit. Rendkívül finom volt az ellátás, a felszolgálók, a személyzet nagyon kedvese, és figyelmesek voltak. Amit hiányoltam most és tavaly is - a recepción nem mondják el, mit ajánlanának -hova lehet menni, érdekességek, látnivalók stb. Jó lenne ha tudnák, hány órakor indul az ottani városnéző dottó,, , mikor indulnak a vonatok? - ha elfelejtené valaki előre megnézni, Ez csak apró figyelmesség lenne, de szerintem sokat jelentene, de ez csak egy javaslat. De nagyon szép és jó volt, s remélem , hogy újra - mielőbb lehetőségünk lesz elmenni az Önök szép kényelmes szállodájukba. További sok vendéget kívánok. üdvözlettel: Marika
 • Fiatal pár
  2013. 06. 11. 08:54
  Párommal 3 csodálatos éjszakát töltöttünk a Hotel Silverben. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, de kiemelném a személyzet kedvességét, figyelmességét. Minden elismerésünk a szakácsnak,a fenomenális finom ételek elkészitésében! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ősszel is menni fogunk! Köszönjük!