Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Nagy Marianna Maya
  2013. 05. 13. 09:23
  Fergetegesen jól éreztük magunkat itt! Nagyon köszönjük a szívélyes fogadtatást, a nagyszerű programokat. A gyermekeink biztosan sokáig fogják emlegetni ezt a kirándulást! No és persze mi is felnőttek! :) :) :)
 • Dombi-Lajtos Zsuzsanna
  2013. 05. 13. 09:22
  Rengeteg élménnyel és látnivalóval gazdagodtunk. És talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy a legszebb, amit - mi felnőttek - ma láttunk: az önfeledt mosoly a gyerekek arcán! Nem is mosoly volt az, hanem hangos hahota és kacagás! Ez egy szuper nap volt és tuti, hogy még visszatérünk!!! Köszönjük!
 • Fiatal pár
  2013. 05. 09. 14:08
  Nekünk alapjában minden tetszett.A személyzet udvarias, segítőkész, az ellátás szuper.Jó helyen van a szálloda, és minden a vendégért van. Már most azt szervezzük, mikor menjünk vissza egy ismerős házaspárral. Köszönjük!!!
 • Prekovics Gyula
  2013. 05. 06. 10:36
  2013 április hónapban töltöttünk 3 napot a Silver Hotelben.A személyzet kedves és figyelmes volt.A szoba szép, kényelmes tiszta volt.Az étkezés kiváló volt, igen nagy választékkal minden igényt kielégített.Wellness részleg nagyon kellemes volt valószínű a hét eleje végett a medencékben nem voltak sokan nagyon kellemesen lehetett lazítani.A külső medencéket nem tudtuk használni még mert az idő ehhez még nem volt elég meleg. Jövőben is szívesen mennénk wellnesselni.
 • Ildikó
  2013. 04. 25. 11:23
  Üdvözlöm! Megérkezésünkkor az első benyomás azonnal pozitív volt. Udvarias ügyintézés a recepción és a látvány a márvány hall a bőr ülőgarnitúrával azonnal megfogott. Már szobáink rendelkezésünkre álltak,igazán inpozáns, nagyméretű, ízlésesen berendezett. A fürdőszoba viszont a szoba méretéhez képest elég kicsi. Finom vacsorák és reggelik, pincérünk Dávid,barátságos, figyelmes,humoros,kedves. Mind a négyen maximálisan meg voltunk elégedve. A wellness részleg is kellemes, nincs tömeg és az is nagyon jó ötlet, hogy mindkét épületben használható, bármelyikben lakik az ember. Mi csak szép és kellemes élményekkel lettünk ismét gazdagabbak.
 • Pánya Bernadett
  2013. 04. 13. 19:48
  Fantasztikus hely! Imádtam! :)
 • Baksáné Marika
  2013. 04. 09. 09:57
  A párommal együtt mindennel elégedettek voltunk.
 • Teodorovics Györgyné
  2013. 04. 09. 08:42
  Előre bocsájtom,hogy nagy utazó vagyok,elég idős,de egyedül utazom.Ilyen jó,kreatív konyhával nem sok helyen találkoztam.Sok zöldség,puha húsok,finom sütemények,nagyszerű reggeli választék.Ezeket azért emelem ki,mert már volt részem egy-két hazai csalódásban.Egy bajom volt,hogy nem tudtam úszni,de talán a nyáron ismét elmegyek és ezzel is nagyobb szerencsém lesz. Üdvözlettel,Teodorovicsné.
 • Bereczkiné Szappanos Lenke
  2013. 04. 05. 08:56
  Nagyon élveztük a "svédasztalos" - szabadon választható étkeztetést. Minden étel kiváló minőségű volt. A pincérek előzékenyek és gyorsak voltak. Nagyon tetszett az a figyelmesség, hogy Húsvét Vasárnap és Hétfőn csokoládétojással kedveskedtek a vendégeknek. Személy szerint én a kényeztető masszírozásokat, aromaterpáiás kezeléseket (csokoládémasszáz, vörösboros fürdő)élveztem, míg gyermekeimnek a teljes masszázs tetszett. Mindennel meg voltunk elégedve! Köszönettel: Bereczkiné Szappanos Lenke
 • Fiatal pár
  2013. 04. 04. 09:33
  Étkezés kiváló,wellness kiváló, szoba remek gyönyörű, felszerelt.