Gasztronómia

A gasztronómia görög szó, jelentése ínyencség, az ételek és italok szakértő ismerete, kifinomult élvezése, az étkezés művészete. További jelentése szakácsművészet, ínyencmesterség, tágabb értelemben pedig a terítés, a felszolgálás művészete, az étkezés kultúrája, de magában foglal mindent, ami az étkezéssel kapcsolatos.

Éttermünk befogadó képessége 300 fő, melynek négy része ( Silver terem, Büfé terem, Bár terem, Panoráma terem) külön-külön és egybenyitva is funkcionál. A klimatizált éttermünkhöz szezonálisan üzemelő strandterasz csatlakozik, mely szállóvendégeinken kívül az utcáró betérő vendégeink körében is nagy népszerűségnek örvend. Kínálata a szabadban elkészített grillételekkel, specialitásokkal és frissítőkkel van kibővítve.

A kulináris élményekről Gonda Attila világ- és olimpiai bajnok mesterszakács, chef és kiváló csapata gondoskodik.

A szállodában található Silver drinkbár, Liget drinkbár, Bowlingbár széles italválasztékkal és kávékülönlegességekkel áll vendégeink rendelkezésére. A pihenést még élvezetesebbé teszi az élménymedencével egybeépített vízibár, melynek mixerei a vendégek kedvenc koktéljait készítik el.

wellness1gastro2gastro3

Éttermünk büféreggelivel, a’la carte, menü és büféasztalos főétkezéssel várja vendégeit.
Szállodánk konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak a magyar konyha hagyományőrző fogásai és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei valamint fitness és wellness ételek széles választéka.

A hozzánk érkező családokra gondolva készítettük el mókás gyermekétlapunkat, megkönnyítve a legkisebbek választását.

Vendéglátó egységeinkben belekóstolhat az italok világába: a kávékülönlegességektől, a nemes pálinkáktól az ország különböző borvidékeiről származó borokon át a koktélok egzotikus ízvilágáig.

Borlapunkon több mint 50 féle palackozott bort kínálunk Magyarország történelmi borvidékeiről.


Vendéglátó egységeink és azok nyitvatartása


Dicsőségfal

A Hotel Silver****superior tulajdonosa és személyzete a vendéglátás hagyományait ötvözik a modern és magas színvonalú szolgáltatásokkal, melynek eredménye, hogy szállodánk Silver étterme 2007-ben elnyerte a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség által adományozott Védnöki Tábla díjat, mely garancia a minőségi vendéglátásra.