Gasztronómia

A gasztronómia görög szó, jelentése ínyencség, az ételek és italok szakértő ismerete, kifinomult élvezése, az étkezés művészete. További jelentése szakácsművészet, ínyencmesterség, tágabb értelemben pedig a terítés, a felszolgálás művészete, az étkezés kultúrája, de magában foglal mindent, ami az étkezéssel kapcsolatos.

Éttermünk befogadó képessége 350 fő, melynek négy része ( Silver terem, Büfé terem, Bár terem, Panoráma terem) külön-külön és egybenyitva is funkcionál. Az eltérő igényeknek megfelelően alakítottuk ki az éttermünkben a klíma nélküli, a médium klímás és a nagyon erős klímával ellátott részeket, így vendégeinknek lehetőségük van kiválasztani a nekik megfelelőt.

A kulináris élményekről Gonda Attila világ- és olimpiai bajnok mesterszakács, chef és kiváló csapata gondoskodik.

Éttermünk büféreggelivel, a’la carte és büféasztalos főétkezéssel várja vendégeit.
Szállodánk konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak a magyar konyha hagyományőrző fogásai és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei valamint fitness és wellness ételek széles választéka.

A hozzánk érkező családokra gondolva készítettük el mókás gyermekétlapunkat, megkönnyítve a legkisebbek választását.

Vendéglátó egységeinkben belekóstolhat az italok világába: a kávékülönlegességektől, a nemes pálinkáktól az ország különböző borvidékeiről származó borokon át a koktélok egzotikus ízvilágáig.


Vendéglátó egységeink és azok nyitvatartása


Dicsőségfal

A Hotel Silver**** tulajdonosa és személyzete a vendéglátás hagyományait ötvözik a modern és magas színvonalú szolgáltatásokkal, melynek eredménye, hogy szállodánk Silver étterme 2007-ben elnyerte a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség által adományozott Védnöki Tábla díjat, mely garancia a minőségi vendéglátásra.