Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Zomborszki Roland
  2015. 08. 14. 08:53
  3 napot töltöttünk a Silverben, és nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet kedves, a szobák tiszták, az ételek finomak voltak! A szoba szuper volt, kényelmesen elfértünk! Még az egy éves kislányunknak is volt bekészítve köntös, az ő méretében!!! (több 4 csillagos szállodában jártunk már és mindig felnőtt köntöst adtak a gyermekemnek)! Az árral is meg vagyunk elégedve, vacsoránál az italok annyiba kerülnek, mint más 4 csillagos szállodákban! Nem zavart minket senki, csendes volt a szoba is! Összegezve minden tökéletes volt, mindennel meg vagyunk elégedve! Legközelebb hosszabb időre jövünk!!!
 • Miskolczi Viktor
  2015. 08. 09. 21:05
  Nagyon szép csodálatos Wellness hétvégét töltöttünk az hotel új részében a személyzet, a kiszolgálás, tökéletes.A reggeli bőséges és a vacsora is finom volt. Az úszómester hölgy nagyon kedves és barátságos, a recepciós személyzet is bármilyen kérdésre szívesen válaszolt.Tiszta igényes szállás. Visszatérő vendégek leszünk! Mindenkinek ajánlani tudom. Negatívumként annyi hogy a Wifi gyenge volt.
 • Máriási-Nagy Veronika és családja
  2015. 08. 09. 13:00
  Remek 3 napot töltöttünk a Silver Majorban :) Személyzet nagyon odafigyel a vendégekre,es kedvesek, csak gratulálni tudok! Jövőre biztos visszatérünk!
 • Cene Endréné
  2015. 08. 05. 14:27
  A párommal egy hétvégét töltöttünk a Silver Majorban.Köszönjük a remek ellátást,nagyon jól éreztük magunkat. Külön köszönet a személyzetnek, akik mind három napon oda figyeltek arra, hogy jól érezzük magunkat. A kaják finomak voltak, a szobánk és a Silver Major egész területe gondozott, tiszta volt. Sokat járunk a Silver Hotelbe is, de ide is biztosan vissza jövünk. Nagyon családias és itt igazán kipihentük magunkat. Ajánlani tudom mindenkinek !!!!
 • Csányi Zsolt
  2015. 08. 01. 16:32
  Visszatérő vendégek vagyunk. Nagyon jó a kiszolgálás, jó fej a személyzet és odafigyelnek a vendégekre (szülinapi pezsgő köszöntés). Mindenkinek csak ajánlani tudom és jövőre ismét jövünk.
 • Juci
  2015. 07. 27. 17:25
  Imádok visszajárni ide!!!!!!
 • Czipa Sándorné
  2015. 05. 28. 19:09
  Nagyon kellemes négy napot töltöttem Önöknél. A dolgozók figyelmesek, segítőkészek voltak. Rend, tisztaság uralkodott mindenhol. Az étkezésre meg nem is találok szavakat!! Változatos, bőséges, finom volt a kínálat.. El is határoztam, hogy minden évben visszatérek, ha az egészségem megengedi./ egy 84 éves vendégük/
 • Horti Gabriella
  2015. 05. 27. 09:44
  Ha százas skálán pontozni lehetne...110 pontot adnék! :) Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel..mindenkivel..köszönöm az élményt amit átélhettem..megyünk még máskor is!
 • Mészáros Ignác
  2015. 03. 30. 09:27
  Minden nagyon jó volt. A személyzet előzékeny és udvarias. Még vissza térünk, mert mindennel elégedettek voltunk. Ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a kényelmet és a pihenést.
 • Ka - Csa Budapest
  2015. 02. 15. 14:35
  Most értünk vissza egy fantasztikus hétvégéről, úgyhogy azon melegében szeretnénk megosztani mindenkivel, hogy - a szoba elegáns, tágas, csendes és kényelmes; - a wellness fantasztikus, a masszőzök annyira kedvesek és profik, hogy ilyeneket ritkán találni; - a személyzet - egy -két kezdő pincérkét leszámítva- nagyon udvarias és segítőkész, különösen a recepcióé; - az ételek,.... hát aki már volt itt, az pontosan tudja, hogy a világbajnok Gonda úr mikre képes, erre talán kár több szót fecsérelni, egyszerűen ki kell próbálni; - Tóth Lajos úr, a tulajdonos, több, mint owner, tényleg házigazda, nekünk bizonyított. :-) Tehát figyelem! Nyáron jövünk, de akkor már a majorba, és hozzuk a bandánkat is. Azért lehet egy pici megjegyzésünk? Ha a wellness hétvégén reggel hétkor van nyitva, akkor nem lehetne a szaunát is felfűteni erre az időpontra? Fát viszünk, ha kell.