Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Szanyó Miklós
  2013. 11. 04. 12:57
  A szálloda nem véletlenül viseli a 2. számú nemesfém nevét hiszen fenti értékeléseim alapján valóban a kiváló kategóriába tartozik. Mindez értendő a szálloda elhelyezkedésére, csöndes környezetére, az alkalmazottak vendégszeretetére, az ellátás sokszínűségére-minőségére, a szobák totális kényelmére, tisztaságára. Ja és a wellness amiért egyáltalán mentünk: minden ami ehhez kell az rendelkezésre állt melynek felét sem tudtuk igénybevenni. Ehhez min. 1 hét kellene. Na és a napozás a tág medence környékén a szabadban....
 • Szilágyi János
  2013. 10. 29. 14:51
  Maga az egész szálloda, a medencék az ételek, nagyon finomak, bőséges és nagyon nagy a választék.A személyzet nagyon segítő kész,és nagyon kedvesek,a Silver összeségében nagyon remek hotel mindenkinek jó szível merem ajánlani.Legközelebb is szívesen megyek oda.
 • József és Erzsébet
  2013. 09. 16. 10:32
  Nem első de nem is utolsó alkalom volt, hogy élveztük a silver major csendjét nyugalmát és hozzáértő VENDÉGSZERETETÉT!!!!. Olyan fantasztikus hetet tudhatunk magunkénak amilyet még talán soha még nem élhettünk meg. Tanítani kellene azt hozzáállást amilyen a személyzet a vezetés de még a tulajdonos nyújtott nekünk. Végre elmondhatom minden barátnak ismerősnek, hogy a "pénzemért" többet kaptam mint ami jár mert megkaptunk mindent ami még ADHATÓ! Köszönjük kedves Adrea és Lajos CSabi és Imi!!!
 • ERIKA&FERENC
  2013. 08. 22. 14:48
  A lehető legjobb választás! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Kedves személyzet, és remek a konyha! Ez valóban az a hely ahol kipihenheti az ember a hétköznap fáradalmait.
 • Kisgyermekes család
  2013. 08. 22. 09:05
  Köszönjük ezt két napot nagyon, jól éreztük magunkat. Külön hálás köszönet a konyhai személyzetnek ,mivel a gyermekünknek is sikerült lisztmentes diétát biztosítaniuk.
 • Baranyainé Kovács Mária
  2013. 08. 21. 12:09
  Elegáns szálloda, kitűnő munkatársakkal = SILVER HOTEL! Az ételek választéka és minősége, hál a konyha MŰVÉSZEINEK, kitűnő! Köszönjük az étterem kiválóan képzett MUNKATÁRSAINAK, hogy a fizikai és idegi megterheléssel járó munkájukat udvariasan, mosolyogva végzik. A szórakozásunkról gondoskodó ZENÉSZEK-nek is hálás köszönet.
 • Szabó Marci
  2013. 08. 01. 19:08
  3 nap, 2 éjszakát töltöttünk a Silver Majorban a családommal. Mindenképpen csak ajánlani tudom, mert a szobák szépek, tiszták és kényelmesek, míg a környezet csendes, hangulatos. A személyzet udvarias és segítőkész, és az ételek finomak! Köszönjük, s visszatérünk még!
 • Nagy Sándorné
  2013. 07. 18. 08:10
  A személyzet kedves, udvarias, figyelmes, a szálloda tiszta, igényes, kulturált, az étterem választéka megfelelő, az ételek finomak. Tetszett, hogy felnőtt gyermekünknek - külön kérés nélkül - a szomszédos szobában biztosítottak szállást. Minden feltétel adott a pihenéshez, kikapcsolódáshoz. Köszönjük
 • gabi
  2013. 07. 17. 20:47
  3 napot töltöttünk el itt párommal és 14 éves fiunkkal, a személyzet nagyon udvarias és segítőkész, a szobák és az egész szálloda nagyon tiszta és modern. Az időjárás miatt a medence vize nem volt túl meleg, de ők mindent megtettek, hogy felmelegítsék. Minket nem zavart, sőt úszáshoz tökéletes volt. Az ételek minősége, külleme és íze elismerést érdemel, minden bőséges volt, semmi negatívumot nem tudok írni. Remélem hamarosan vissza tudunk menni, kikapcsolódáshoz elsőosztályú hely. Köszönet ezért az élményért.
 • Fiatal pár
  2013. 07. 09. 16:41
  3napot töltöttünk el a Hotel Silverbe, mindennel tökéletesen megvoltunk elégedve. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt,mindenbe a rendelkezésünkre álltak.Mindenféleképpen visszatérünk.