Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Ujhelyiné Ida
  2015. 01. 25. 19:20
  Csodálatos 4 napot töltöttünk el rokoni - baráti társasággal ( 16 fő) a hotelban. Amit külön kiszeretnénk emelni , név szerint Pásztor Melinda aki kedvességével, maximális odaadásával , figyelmességével , segítőkészségével hozzájárult ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Sajnos utolsó nap, mikor eltávoztunk a szállodából ,már nem találkoztunk vele, de ezúton is köszönjük neki, bízva az újbóli találkozás reményében. A szálloda tisztasága, a személyzet kedvessége, segítőkészsége is igen figyelemre méltó. Mindenkinek szívesen ajánlom.
 • Mozgó Katalin
  2014. 12. 31. 09:12
  Minden tökéletes volt! Csodálatos Karácsonyunk volt a Silver Hotelben. GYönyörű környezetben pihenhettünk 3 napon keresztül.Mindenki jól érezte magát. A kiszolgálás kifogástalan volt. A személyzet kedves és segítőkész volt. Biztos hogy visszatérünk ide. Köszönjük a Hotel minden dolgozójának a remek kiszolgálást!
 • Katalin Éva
  2014. 12. 31. 09:12
  Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Kitűnő volt a svédasztalos ellátás. A személyzet figyelmes és nagyon segítőkész volt. Szívesen fogunk máskor is itt eltölteni néhány napot.
 • Bugir Zoltán
  2014. 12. 29. 09:53
  A kiszolgálás gyors és udvarias volt. Az ételek változatosak,finomak,ízletesek voltak. A szoba tiszta,tágas,kényelmes volt.A ggépkocsi tárolás biztonságos volt. A szolgáltatások tökéletesen kielégítették igényünket. Köszönjük.
 • Dr. Gáll Eszter
  2014. 12. 19. 21:50
  A héten (sajnos csak) pár napot tudtam Önöknél eltölteni, de minden bizonnyal a gyakrabban visszatérők között leszek. Kellemes volt a szoba, pihentetők a medencék, hangulatos a téli kert, és megfelelő választékú, finom reggeliket, igen változatos, ízletes vacsorákat fogyaszthattunk. A szálloda személyzete - akikkel találkoztunk -, udvarias, segítőkész volt, úgy a hotelben, mint az étteremben. Legyenek továbbra is méltóak a csillagaikhoz (****). Kellemes karácsonyt, és boldog új esztendőt!
 • Pintér Zotánné
  2014. 12. 09. 17:01
  Nagyon rokonszenves szálloda. A szoba nagyon szép volt, a személyzet segítőkész, türelmes. A pincérünk ha jól emlékszem Antal Mihály volt, aki megjegyezte az előző napi fogyasztásunkat, és kérdezte, hogy hozhatja-e megint azt (ez számunkra óriási pozitívum volt), ha különleges kívánságunk volt teljesítette (köszönjük) nem kellett semmire várnunk, és az ételek bőségesek, fínomak, nagyon nagy a választék. A wellness nagyon kellemes mindkét oldalon, igazi pihentető a légkör. Ajánlom mindenkinek XXXXX5-ös
 • Ambrus Ágnes
  2014. 10. 23. 14:38
  Nagyon szép a szálloda, a vellness-fittness részleg; a szobák szépek, tiszták; a személyzet udvarias, segítőkész; szép és tágas az étterem, az ételek nagyon finomak, változatosak, nagy a választék, mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Nagyon jól éreztük magunk, minden igényt kielégítő a szálloda és szolgáltatásai.
 • Pestiné Farkas Márta
  2014. 08. 19. 14:06
  Gyönyörű szálloda,tavalyelőtt volt szerencsénk itt tölteni egy felejthetetlen hétvégét,mindennel megvoltunk elégedve,szívesen mennénk máskor is!
 • Anita
  2014. 08. 16. 17:45
  Sokadik alkalommal voltunk Önöknél,csak pozitívan tudok írni..ismét jól éreztük Magunkat a 7 éjszakás kikapcsolódás alkalmával...a személyzetnek köszönet a kiszolgálásért..Jövőre újra..)
 • Fiatal házaspár 2 gyerekkel
  2014. 08. 15. 19:59
  5 napot töltöttünk a szállodába és sajnos nagyot csalódtunk.A szobánk ablakából nyíló kis perem,ami nem erkélyes volt,egy galamb család köszöntött minket és a fészek mellett egy döglött galamb illata.Fényképem is van róla...hajnalban a fiókákat gondozó madár hangja és a döglött galamb illata ébresztett .A Wc papírt úgy kellett kérni ,mert nem volt. Az amúgy svéd asztal egy részét mogorva kis fiatal emberkék osztották akiktől nem mertünk kérni,ha ízlett valami mert bunkó stílusban csapták az ételt a tányérra .A kinti medence nagyon hideg volt a benti meg nem gyereknek való szintén.Röviden ennyi.A koktélok nagyon finomak voltak és a pincér személyzet nagyon kedves ennyi a pozitívum.Ott nem szóltunk tudjuk ott kellett volna,de ez már késő bánat!