Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Csányi Zsolt
  2015. 08. 01. 16:32
  Visszatérő vendégek vagyunk. Nagyon jó a kiszolgálás, jó fej a személyzet és odafigyelnek a vendégekre (szülinapi pezsgő köszöntés). Mindenkinek csak ajánlani tudom és jövőre ismét jövünk.
 • Juci
  2015. 07. 27. 17:25
  Imádok visszajárni ide!!!!!!
 • Czipa Sándorné
  2015. 05. 28. 19:09
  Nagyon kellemes négy napot töltöttem Önöknél. A dolgozók figyelmesek, segítőkészek voltak. Rend, tisztaság uralkodott mindenhol. Az étkezésre meg nem is találok szavakat!! Változatos, bőséges, finom volt a kínálat.. El is határoztam, hogy minden évben visszatérek, ha az egészségem megengedi./ egy 84 éves vendégük/
 • Horti Gabriella
  2015. 05. 27. 09:44
  Ha százas skálán pontozni lehetne...110 pontot adnék! :) Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel..mindenkivel..köszönöm az élményt amit átélhettem..megyünk még máskor is!
 • Mészáros Ignác
  2015. 03. 30. 09:27
  Minden nagyon jó volt. A személyzet előzékeny és udvarias. Még vissza térünk, mert mindennel elégedettek voltunk. Ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a kényelmet és a pihenést.
 • Ka - Csa Budapest
  2015. 02. 15. 14:35
  Most értünk vissza egy fantasztikus hétvégéről, úgyhogy azon melegében szeretnénk megosztani mindenkivel, hogy - a szoba elegáns, tágas, csendes és kényelmes; - a wellness fantasztikus, a masszőzök annyira kedvesek és profik, hogy ilyeneket ritkán találni; - a személyzet - egy -két kezdő pincérkét leszámítva- nagyon udvarias és segítőkész, különösen a recepcióé; - az ételek,.... hát aki már volt itt, az pontosan tudja, hogy a világbajnok Gonda úr mikre képes, erre talán kár több szót fecsérelni, egyszerűen ki kell próbálni; - Tóth Lajos úr, a tulajdonos, több, mint owner, tényleg házigazda, nekünk bizonyított. :-) Tehát figyelem! Nyáron jövünk, de akkor már a majorba, és hozzuk a bandánkat is. Azért lehet egy pici megjegyzésünk? Ha a wellness hétvégén reggel hétkor van nyitva, akkor nem lehetne a szaunát is felfűteni erre az időpontra? Fát viszünk, ha kell.
 • Ujhelyiné Ida
  2015. 01. 25. 19:20
  Csodálatos 4 napot töltöttünk el rokoni - baráti társasággal ( 16 fő) a hotelban. Amit külön kiszeretnénk emelni , név szerint Pásztor Melinda aki kedvességével, maximális odaadásával , figyelmességével , segítőkészségével hozzájárult ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Sajnos utolsó nap, mikor eltávoztunk a szállodából ,már nem találkoztunk vele, de ezúton is köszönjük neki, bízva az újbóli találkozás reményében. A szálloda tisztasága, a személyzet kedvessége, segítőkészsége is igen figyelemre méltó. Mindenkinek szívesen ajánlom.
 • Mozgó Katalin
  2014. 12. 31. 09:12
  Minden tökéletes volt! Csodálatos Karácsonyunk volt a Silver Hotelben. GYönyörű környezetben pihenhettünk 3 napon keresztül.Mindenki jól érezte magát. A kiszolgálás kifogástalan volt. A személyzet kedves és segítőkész volt. Biztos hogy visszatérünk ide. Köszönjük a Hotel minden dolgozójának a remek kiszolgálást!
 • Katalin Éva
  2014. 12. 31. 09:12
  Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Kitűnő volt a svédasztalos ellátás. A személyzet figyelmes és nagyon segítőkész volt. Szívesen fogunk máskor is itt eltölteni néhány napot.
 • Bugir Zoltán
  2014. 12. 29. 09:53
  A kiszolgálás gyors és udvarias volt. Az ételek változatosak,finomak,ízletesek voltak. A szoba tiszta,tágas,kényelmes volt.A ggépkocsi tárolás biztonságos volt. A szolgáltatások tökéletesen kielégítették igényünket. Köszönjük.