Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Szobáink

Elnöki lakosztály

A 60 m2 alapterületű lakosztály két légterű, nappaliból és hálószobából áll, nemdohányzó, klimatizált és erkélyes. Luxus lakosztályunk ergonómikusan állítható ágykerettel, valamint távvezérelhető 4 rétegű Cardo ágybetéttel rendelkezik. A szobához tartozó fürdőszoba beépített láb- és testmasszírozós zuhanyzóval, jakuzzis fürdőkáddal, 2 bidés vécével ellátott. Az alapfelszereltségéhez tartozik a fürdőköpeny, hajszárító, széf, 2 db 119 csatornás digitális led tv, telefon, és minden igényt kielégítő minibár. Lakosztályunkban korlátlan WIFI internetezési lehetőség biztosított vendégeink számára.

Járja körbe lakosztályunkat:

standard3standardstandard

Standard apartman

A Standard apartmanok klimatizáltak és nemdohányzóak, mindegyikük erkélyes. Az apartmanokhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzóval, bidés WC-vel ellátott. Alapfelszereltségükhöz tartozik a fürdőköpeny, hajszárító, széf, 2 darab 119 csatornás digitális LED Tv, telefon, és minden igényt kielégítő minibár. Az apartmanok 38-45 m2 alapterületűek. Minden Standard apartman a Főépületben található, összesen 8 db. Ebből 4 db egy légterű és 4 db kétlégterű.

Járja körbe kétlégterű apartmanunkat »

Járja körbe egymásból nyíló helyiségekkel rendelkező apartmanunkat »

Standard kétágyas szoba

Főépületi erkélyes Standard kétágyas szoba

A Főépületi erkélyes Standard kétágyas szobák klimatizáltak és nemdohányzóak. A szobákhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzóval, bidés WC-vel ellátott. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a fürdőköpeny, hajszárító, széf, 119 csatornás digitális Led Tv, telefon, és minden igényt kielégítő minibár. 28 m2 alapterületű szobáinkban 4 rétegű Cardo ágybetétek szolgálják vendégeink kényelmét. Minden szobában korlátlan WIFI internetezési lehetőség biztosított vendégeink számára.

Járja körbe Főépületi erkélyes Standard kétágyas szobáinkat:

 • Főépületi erkélyes Standard kétágyas szoba »
 • Új épület erkély nélküli Standard kétágyas szoba

  Az Új épületi erkély nélküli Standard kétágyas szobák klimatizáltak és nemdohányzóak. A szobákhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzóval, bidés WC-vel ellátott. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a fürdőköpeny, hajszárító, széf, 119 csatornás digitális Led Tv, telefon, és minden igényt kielégítő minibár. 28 m2 alapterületű szobáinkban 4 rétegű Cardo ágybetétek szolgálják vendégeink kényelmét. Ezek a szobák szállodánk Új épületében találhatóak. Étkezésekhez át kell fáradni a szemközti Főépületbe. Wellness részleg mindkét épületben található és korlátlanul használható. Minden szobában korlátlan WIFI internetezési lehetőség biztosított vendégeink számára.

  Járja körbe Új épületi erkély nélküli Standard kétágyas szobáinkat:

 • Új épületi erkély nélküli Standard kétágyas szoba »
 • standard1standard2standard3

  Superior szobák

  Superior apartman

  A Superior apartmanok a legnagyobb alapterületűek (45m2) és legmagasabb kategóriájúak a szobatípusok közül. Ezekben a luxus apartmanokban ergonómikusan állítható ágykerettel rendelkező ágy, jakuzzis fürdőszoba bidés WC-vel, internet csatlakozási lehetőség, távvezérelhető Cardo ágybetét található. Az Új épület Superior apartmanjaiban a fürdőszobák beépített rádióval, valamint láb- és testmasszírozóval rendelkeznek. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a fürdőköpeny, hajszárító, széf, 119 csatornás digitális Led Tv, telefon, és minden igényt kielégítő minibár. Minden Superior apartman erkélyes.

  Járja körbe apartmanunkat:

  superiorsuperiorsuperior

  Superior kétágyas szoba

  A szobák klimatizáltak és nemdohányzóak, csaknem mindegyikük erkélyes.A Főépület Superior kétágyas szobái zuhanyzóval, bidés WC-vel ellátottak, az Új épületi Superior kétágyas szobák ergonómikusan állítható ágykerettel rendelkező ággyal, jakuzzival (hidromasszázs-pezsgőfürdő) felszereltek. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a fürdőköpeny, hajszárító, széf, 119 csatornás digitális Led Tv, telefon, és minden igényt kielégítő minibár. A szobák 32 m2 alapterületűek.

  superiorsuperiorsuperior

  Bio-komfort szobák

  Bio-komfort kétágyas szoba

  Minden szoba erkélyes, klimatizált és nemdohányzó, a Főépület strandmedencéje mellett helyezkednek el. Az étkezésekhez és a wellness részleg használathoz be kell sétálni szabad ég alatt az épületbe, amely nagyjából 10-50 méter távolságot jelent.
  A szobákhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzóval, bidés WC-vel ellátott. Minden szobában található fürdőköpeny, hajszárító, széf, 119 csatornás digitális Led Tv, telefon és minibár. A szobák 30 m2 alapterületűek.

  bio szobabio szobabio szoba

  Bio-komfort kétágyas szoba teakonyhával

  Minden szoba erkélyes, klimatizált és nemdohányzó, a Főépület strandmedencéje mellett helyezkednek el. Az étkezésekhez és a wellness részleg használathoz be kell sétálni szabad ég alatt az épületbe, amely nagyjából 10-50 méter távolságot jelent.
  A szobákhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzóval, bidés WC-vel ellátott. Minden szobában található teakonyha, fürdőköpeny, hajszárító, széf, 119 csatornás digitális Led Tv, telefon és minibár. A szobák 30 m2 alapterületűek.

  bio szoba _DSC2819 kicsibio szoba


  Két darab teakonyhás Bio-komfort szoba kifejezetten mozgássérült vendégek számára került kialakításra liftes WC-vel és mosdókagylóval.

  BKTK_mozgk3BKTK_mozgk

  Bio-komfort apartman teakonyhával

  Minden bio-komfort apartman erkélyes, klimatizált és nemdohányzó, a Főépület strandmedencéje mellett helyezkednek el. Az étkezésekhez és a wellness részleg használathoz be kell sétálni szabad ég alatt az épületbe, amely nagyjából 10-50 méter távolságot jelent. Összesen 3 darab ilyen apartmanunk van, melyek közül kettő sarokkáddal és bidés WC-vel, egy pedig zuhanyzóval és bidés WC-vel ellátott. Minden apartmanban található teakonyha, fürdőköpeny, hajszárító, széf, 119 csatornás digitális Led Tv, telefon és minibár. Az apartmanok 47 m2 alapterületűek.

  bio szobabio szobabio szoba

  Bio-komfort családi apartman

  Minden szoba erkélyes, klimatizált és nemdohányzó, a Főépület strandmedencéje mellett helyezkednek el. Az étkezésekhez és a wellness részleg használathoz be kell sétálni szabad ég alatt az épületbe, amely nagyjából 10-50 méter távolságot jelent.
  A szobákhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzóval, bidés WC-vel ellátott. Minden szobához tartozik fürdőköpeny, hajszárító, széf, 119 csatornás digitális Led Tv, telefon és minibár. A szobák 42 m2 alapterületűek. Összesen 2 darab ilyen típusú szobánk van.

  bio szoba