Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kovács Mária
  2017. 01. 24. 20:05
  Január 22-24. között tartózkodtam a Hotel Silverben. Előszörjártam a városban. Maximálisan elégedetten, kipihenten, feltöltődve távoztam. Minden elismerésem a szálloda vezetésének, kiváló embereket alkalmaz. A recepción udvariasak, segítőkészek voltak velem. A szoba tiszta, az ágy kényelmes volt. Az étterem személyzete figyelmes, udvarias. A svédasztalos reggeli és a vacsora változatos, bőséges, szemet kápráztató és finom. A kezeléseknél a szakemberek kellően odafigyeltek a vendégekre. Gáláns gesztus volt a születésnapi meglepetés is. Hotel Silver! KÖSZÖNÖM. A-Z-ig minden rendben volt. Ajánlom mások figyelmébe is. Kovács Mária
 • Szekeresné Siba Ilona
  2016. 12. 27. 12:20
  November végén töltöttünk el 6 éjszakát férjemmel a Hotel Silverben.
  A megérkezéskor volt egy kis problémánk a szoba levegőjével, de ezt még kora délután orvosolták és új szobát kaptunk. Külön köszönet ezért Daróczi Anikónak, aki még átköltözni is segített.
  A szoba tisztaságával elégedettek voltunk. A szobalányok külön kéréseinket is teljesítették. Az egész hotel pozitív kisugárzású!
  A gyógykezelések nagyon jót tettek szervezetünknek. A masszőrök nagy szakértelemmel végzik munkájukat.
  A svédasztalos reggeli és a vacsora kínálata szemet gyönyörködtető! Lehetetlen mindent végig kóstolni! Minden ízlést és igényt kielégítő! Egyedül a desszertek kínálatával és ízével nem voltunk teljesen elégedettek. De ez ízlés kérdése. A kiszolgáló személyzet rendkívül figyelmes!
  Mi maximálisan elégedettek voltunk. Minden tökéletes volt! A jövőben, ha tehetjük, újra ezt a hotelt választjuk pihenésre!
  Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!
 • Feketéné Kozma Mária
  2016. 12. 27. 10:25
  Az ünnepek alatt 3 éjszakát töltöttünk családunkkal a szállodában. Már tavasszal felmértük, hogy meg fog e felelni egy ünnepi igényeknek. Már tavasszal is elégedettek voltunk, így az ünnepi pihenésünk színhelyéül is a szállodát választottuk. Szenteste napján a wellness részlegben hűvös volt, de másnap már nem volt kifogásolni való a hőmérsékletben. Az ételkínálat is megfelelő volt.
  Egyetlen kifogásolni való talán, hogy a zárt fedett mélygarázs és a zárt kültéri parkoló azonos árban van.
  Ennek ellenére a felnőtt gyerekeinkkel jól éreztük magunkat.
 • Dr. Szabó Attiláné
  2016. 12. 20. 10:29
  Évek óta járunk vissza ebbe a szállodába és még nem ért minket csalódás!
  A szobák és az egész hotel tisztasága, a személyzet udvariassága, kedvessége is biztosította számunkra a folyamatos kellemes pihenést.
  Nagyon vonzó az ételek bőséges választéka, az ízek harmóniája ami nyilvánvalóan a szálloda séfjének érdeme, amihez külön gratulálunk!

  Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!
 • Bárdos Ferenc
  2016. 12. 18. 15:18
  Régen készültünk,hogy megtapasztaljuk,az Önök által hirdetett 4 csillagos álom varázslatát. Decemberben 8 éjszakát töltöttünk el a kedves feleségemmel,de mi rosz tapasztalaton kívűl semmi pozítívumot nemtudunk elmondani az itt töltött időről. A szobák kényelmetlenek,mivel a TV nézése kész tortúra,mivel kb.45 fokos szögben esik az ágyhoz viszonyítva. A fürdőszoba kifejezetten bűdös,mivel nem működik az elszívás,a fajanszok kopottak,az elfolyó ép hogy elfolyik. A folyosók,a gyógyfürdőrészleg,a női férfi zuhanyzók hidegek,a medencéből való távozás után,még a lehetősége sem adott,hogy valaki néhány percet pihenjen az említett okok miatt. A hab a tortán a svéd asztalos ellátás,ami csak reggel igaz,és akkor is szegényes a kategóriájához viszonyítva. A vacsora egyenesen megalázó,amikor fiatal "séfpalánták" próbálják porciózni,az egyébként szegényes,egyhangú,igénytelen felhozatalt. Szinte szégyenkezve kéri a vendég hogy az ő elképzelése teljesűljön,és annyit kapjon ami az ő elvárásainak megfelel. Szégyen gyalázat hogy üres parkolónál is fizetni kell a mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkezőknek még ha fél árat is. Szóval ennyit az álomról,mert az volt ,egynagyon rosz álom. Szégyellem magamat hogy engedtem a kisértésnek,és nem a megszokott Hounges Hotelt választottam.
  Hotel Silver
  2016-12-19 14:31:34
  Tisztelt Bárdos Ferenc! Szállodánk vendégei a 14 rétegű Cardo matracot, az 1000nm vízfelülettel rendelkező wellness részlegünket szokták meg és valószínűleg azért okozott csalódást szállodánk, mert Ön máshoz szokott. Szállodánk visszajáró vendégei azt szeretik, amit mi nyújtunk és megértjük, ha Önnek másra vannak igényei. Szállodákban a vacsoránál kínált ételek (kétféle előétel, háromféle leves, hatféle főétel, háromféle desszert) színvonalát szeretnénk biztosítani azáltal, hogy szakácsok porciózzák az ételt, mivel egy 150-300 fős vacsoránál az ételek külleme nagyon leromolna, ha minden vendég egyénileg szedne magának őket. Kellemes ünnepeket kívánunk!
 • Szijjártó Győzőné
  2016. 12. 10. 11:25
  Ez év szeptemberében töltöttem párommal 2 éjszakát 3 napot a Hotel Silver új épületében. Ott ünnepeltük a születésnapomat és a házassági évfordulónkat. Csodálatos hely, a személyzet nagyon kedves, segítőkész, a szobák gyönyörűek, a medencék, tiszták, nem voltak zsúfoltak. Tökéletes volt minden. Vissza fogunk térni amint lesz lehetőségünk.
 • Jordán László
  2016. 10. 20. 03:47
  2015-ben voltunk az idén is szeretnénk elmenni röviden minden tökéletes volt
 • István
  2016. 09. 23. 13:24
  Udvarias személyzet ,jó ellátás. és ajánlom a svéd masszást Oláh Tímeával.
 • Ötvös Béla
  2016. 09. 22. 08:23
  Elmúlt 10 évben évi két-három alkalommal pihentünk itt, Voltunk már több szállodába is azonban igazán jól csak itt érezzük magunkat!

  Ötvös Béla
 • Bata Istvánné
  2016. 09. 19. 09:59
  Csak a legjobbakat tudom mondani a szállodáról, valamint az ott dolgozó személyzetről. A szálloda nagyon kellemes, és tiszta ! Az ételek finomak. A fiatalokat külön szeretném kiemelni, nagyon kedvesek, figyelmesek, és mosolygósak ! (Nyugdíjas vagyok ) Azt hiszem, hogy jövőre is Önöket választom ! Nagyon jól éreztem magam !