Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Jordán László
  2016. 10. 20. 03:47
  2015-ben voltunk az idén is szeretnénk elmenni röviden minden tökéletes volt
 • István
  2016. 09. 23. 13:24
  Udvarias személyzet ,jó ellátás. és ajánlom a svéd masszást Oláh Tímeával.
 • Ötvös Béla
  2016. 09. 22. 08:23
  Elmúlt 10 évben évi két-három alkalommal pihentünk itt, Voltunk már több szállodába is azonban igazán jól csak itt érezzük magunkat!

  Ötvös Béla
 • Bata Istvánné
  2016. 09. 19. 09:59
  Csak a legjobbakat tudom mondani a szállodáról, valamint az ott dolgozó személyzetről. A szálloda nagyon kellemes, és tiszta ! Az ételek finomak. A fiatalokat külön szeretném kiemelni, nagyon kedvesek, figyelmesek, és mosolygósak ! (Nyugdíjas vagyok ) Azt hiszem, hogy jövőre is Önöket választom ! Nagyon jól éreztem magam !
 • Szilvi
  2016. 08. 02. 09:17
  Jó volt az ellátás, tágas,kényelmes szoba, bőséges reggeli,jól éreztük magunkat.
 • Novi
  2016. 07. 24. 17:07
  Super napokat töltöttünk párommal a Majorban... A vezető és a személyzet mindent megtett azért, hogy csodálatos emlék maradjon az idei pihenésünk is /itt is megköszönöm az egyedi '45-ös' tálat/. Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, hogy a 7köznapok darálója közé, csodás és élményekkel teli napokat biztosítottak a számunkra :) Korrekt, intelligens, kulturált, felkészült és udvarias volt a létesítményvezetőtől a lovászfiúig mindenki... Nem ez volt az első ittlétünk, de biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó ;) Csak ajánlani tudom mindenkinek, próbálja ki, nem fog csalódni... /ismerőseim és barátaim már a fotóim és videóim alapján is irigykednek/ ;)
 • Tóth Timea
  2016. 06. 12. 00:14
  Halasan köszönöm, hogy postai úton elküldték a szállodai szobában felejtett noteszomat :)
 • Gábor és Andrea
  2016. 06. 07. 14:13
  Valószínűleg az a szálloda a legkiválóbb Hajdúszoboszlón. Többször jártunk már erre pihenni, de ilyen fantasztikus csapattal sehol nem találkoztunk. A szálloda felszereltsége pazar, nagyon igényesek a szobák és tiszták, a wellness részleg is kellemes, pihentető élményt nyújt. Az ételek pedig hibátlanok, mind a reggeli, mind pedig vacsora tekintetében. A mi pihenésünk szerencsétlen baleset miatt elég sok zökkenővel indult, de az adódott kellemetlen helyzetet felismerték a szálloda munkatársai és mindenki ott segített nekünk ahol tudott, önszántukból, emberségből. Mindenki, kivétel nélkül, még olyan dolgozók is, akik nem a vendéglátás részével foglalkoznak. Csak ajánlani tudjuk, mert példaértékű a szolgáltatás, amit nyújtanak és az emberség is, ami mögötte van. Köszönünk mindent!
 • Fiatal pár
  2016. 06. 07. 09:15
  Nagyon jól éreztük magunkat,minden tökéletes volt. A személyzetet külön szeretném megdicsérni, figyelmesek, segítőkészek. Már korábban is voltunk a Silverben, de biztos, hogy fogunk is még menni.
 • Idősebb pár
  2016. 03. 11. 08:55
  Remekül szórakoztunk, kiválóak voltak az ételek! Az összes medencében mentek a fúvókák,aminek nagyon örültünk. Már harmadszor jártunk itt és reméljük nem utoljára.