Wellness

Az általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság programja. A mai kor embere számára kialakított reform-életforma, amely magában foglalja a fittséget és a testi, lelki, szellemi egészséget, ugyanakkor azoknál jóval többet jelent. Míg a testi egészség a betegségmentes fizikai állapot, addig a fittség megnövekedett teljesítőképességet jelez, mely kihat a mindennapi munkavégzésre. A wellness tehát nemcsak a testi, de a lelki, érzelmi, szellemi teljesítő- és tűrőképesség fokozódását jelenti, és fizikális vonatkozása mellett a tökéletes közérzethez nélkülözhetetlen mentális és pszichés faktorokat is tartalmazza.

Szállodánk 2 db életmentő defibrillátorral rendelkezik!

15 fő dolgozónk került kiképzésre az Amíg a mentő megérkezik- Oktatás a dolgozók részére az elsősegélynyújtás alapjairól tanfolyamon

Sókamra

Évszázadok óta ismert, hogy a természetes sóbarlangok klímája és a sós tengeri levegő, gyógyító hatást gyakorol az emberi szervezetre, főként a különféle légúti és légzőszervi betegségekre, a bőr és izületi problémákra. A só terápia egy méregtelenítő gyógymód.

A szervezet tisztulását fokozza, mivel a só közismerten nagyfokú oldó hatása következtében a belélegzett sókristályok a légző járatok öntisztulását segítik elő. A sókamrában elhelyezett telített sóoldat, amely csak természetes anyagokat tartalmaz, képes sóbarlangok klímájának, ill. a sós tengeri levegőnek mesterséges előállítására. Az oldat és a vele átitatott sótéglák kipárolgása a helységben 70-80%-os relatív páratartalmat hoz létre. Az oldat megszünteti a szennyező anyagok (por, füst, növényi pollenek stb.) jelenlétét. A sókamrában a párolgó sótartalom két fajta hatást fejt ki:

A speciális mikroklímában jól gyógyíthatók a krónikus légzőszervi betegségek és az asztma: a pormentes, sót és ásványi anyagokat tartalmazó tiszta levegő belélegzése valódi felüdülést jelent az allergiás, asztmás és más légzőszervi betegségben szenvedők számára.

A sókamra klímája fokozza a légzőszervek aktivitását, az öntisztulást, nyákoldó hatása van, így enyhülnek, megszűnnek a gyulladásos (pl. arcüreg-, homloküreg-gyulladás) és hurutos betegségek.

A terápiás használat során kedvezően befolyásolhatjuk:

Ellenjavallatok:

Napi gyakorisággal min. 30-40 perces ellazulás javasolt, amely jó közérzetet biztosít. Használata időben nincs korlátozva.

Wellness szolgáltatásaink és kezelések:

A Hotel Silver**** egyedülállóan széleskörű wellness-szolgáltatásokkal rendelkezik, melyek közül nemtől és életkortól függetlenül mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.


Manikűr, pedikűr szalon

Kézápolás

Zselé lakk Shellac termékkel

45 perc

6.300,-Ft

Paraffinos kézápolás

30 perc

3.500,-Ft

Kézmasszázs

10 perc

3.000,-Ft

Manikűr (köröm reszelés, bőr kivágás, krémezés)

30 perc

3.200,-Ft

Sima lakkozás

10 perc

1.500,-Ft

Lábápolás

Paraffinos lábápolás

30 perc

4.000,-Ft

Talpmasszázs

30 perc

4.500,-Ft

Szárazpedikűr (gépi)

30 perc

4.500,-Ft

Körömvágás

30 perc

3.000,-Ft

Tyúkszem / db

30 perc

1.500,-Ft

Pedikűr (kézi-gép-sima)

45 perc

5.000,-Ft

Pedikűr géllakkozással

50 perc

7.800,-Ft

Masszázs

Talpreflex masszázs

30 perc

5.000,-Ft

Aromaolajos masszázs

30 perc

6.500,-Ft

Aromaolajos masszázs

45 perc

12.600,-Ft

Relax masszázs

45 perc

12.600,-Ft

Arcmasszázs

30 perc

4.800,-Ft

Újdonság!

Hylauron savas arckezelés

-

7.500,-Ft

Zsírégető testkezelés

-

7.000,-Ft

Smink (nappali, alkalmi)

5.000,- Ft-10.000,-Ft

Időpont egyeztetés a szálloda elérhetőségén:


Bodylizer System

Új kozmetikai szolgáltatás a Hotel Silverben****

A bodylizer System a legújabb generációs arc,- és testkezelő elektromos készülék, amiben ultrahang, mikroimpulzus és lézertechnika is szerepel. Mindez orvosi beavatkozás nélkül. Ez a multifunkcionális gép megfiatalítja a bőr állományát és a testet eredeti formájára alakítja.

A bodylizer System a legújabb számítógépes technikát alkalmazza, amellyel impulzusokat szimulál, amit a szervezet saját maga produkál az idegeken keresztül. Ezzel regeneráló ingereket küldünk a sejtekhez és a belső szervekhez, mely hosszan tartó hatást vált ki.

A bodylizer System erőteljesen működésre készteti a nyirokrendszert, javítja a bőr vérkeringését és a testben lévő nyirokcsatornákat kiüríti. Regenerálja a sejteket, feszesíti a bőr,- és zsírréteget, helyreállítja az izomzatot. Bodylizer System-mel a bőr simább, feszesebb és rugalmasabb lesz. Ideális eszköz a nem kívánatos zsírlerakódás és a cellulitisz ellen. A biztonságot és a hosszan tartó újszerű eredményt az innovációs technológia garantálja.