Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Wellness

Az általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság programja. A mai kor embere számára kialakított reform-életforma, amely magában foglalja a fittséget és a testi, lelki, szellemi egészséget, ugyanakkor azoknál jóval többet jelent. Míg a testi egészség a betegségmentes fizikai állapot, addig a fittség megnövekedett teljesítőképességet jelez, mely kihat a mindennapi munkavégzésre. A wellness tehát nemcsak a testi, de a lelki, érzelmi, szellemi teljesítő- és tűrőképesség fokozódását jelenti, és fizikális vonatkozása mellett a tökéletes közérzethez nélkülözhetetlen mentális és pszichés faktorokat is tartalmazza.

Szállodánk 2 db életmentő defibrillátorral rendelkezik! 

15 fő dolgozónk került kiképzésre az Amíg a mentő megérkezik- Oktatás a dolgozók részére az elsősegélynyújtás alapjairól tanfolyamon 

Sókamra

Évszázadok óta ismert, hogy a természetes sóbarlangok klímája és a sós tengeri levegő, gyógyító hatást gyakorol az emberi szervezetre, főként a különféle légúti és légzőszervi betegségekre, a bőr és izületi problémákra. A só terápia egy méregtelenítő gyógymód.

A szervezet tisztulását fokozza, mivel a só közismerten nagyfokú oldó hatása következtében a belélegzett sókristályok a légző járatok öntisztulását segítik elő. A sókamrában elhelyezett telített sóoldat, amely csak természetes anyagokat tartalmaz, képes sóbarlangok klímájának, ill. a sós tengeri levegőnek mesterséges előállítására. Az oldat és a vele átitatott sótéglák kipárolgása a helységben 70-80%-os relatív páratartalmat hoz létre. Az oldat megszünteti a szennyező anyagok (por, füst, növényi pollenek stb.) jelenlétét. A sókamrában a párolgó sótartalom két fajta hatást fejt ki:

A speciális mikroklímában jól gyógyíthatók a krónikus légzőszervi betegségek és az asztma: a pormentes, sót és ásványi anyagokat tartalmazó tiszta levegő belélegzése valódi felüdülést jelent az allergiás, asztmás és más légzőszervi betegségben szenvedők számára.

A sókamra klímája fokozza a légzőszervek aktivitását, az öntisztulást, nyákoldó hatása van, így enyhülnek, megszűnnek a gyulladásos (pl. arcüreg-, homloküreg-gyulladás) és hurutos betegségek.

A terápiás használat során kedvezően befolyásolhatjuk:

Ellenjavallatok:

Napi gyakorisággal min. 30-40 perces ellazulás javasolt, amely jó közérzetet biztosít. Használata időben nincs korlátozva.


Wellness szolgáltatásaink és kezelések:

A Hotel Silver**** egyedülállóan széleskörű wellness-szolgáltatásokkal rendelkezik, melyek közül nemtől és életkortól függetlenül mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.


wellness1wellness2service_3


Manikűr, pedikűr szalon

Pedikűr 3.800,-Ft
Manikűr 2.600,-Ft
Lakkozás
Sima 1.200,-Ft
Francia 1.600,-Ft
Mintás 1.600,-Ft
Polírozás 1.000,-Ft
Géllakk 4.500,-Ft
Műköröm és géllakk 8.500,-Ft
Masszázs
Talpreflex masszázs 30 perc 4.800,-Ft
Aromaolajos masszázs 30 perc 6.400,-Ft
Aromaolajos masszázs 45 perc 11.600,-Ft
Lávaköves masszázs 30 perc 6.400,-Ft
Relax masszázs 45 perc 11.600,-Ft
Parafin kéz / láb 2.600,- Ft/2.600,-Ft
Arcmasszázs 30 perc 4.200,-Ft

Smink nappali 

          alkalmi

4.000,-Ft

6.600,- Ft

Hyaluron savas arckezelés 6.500,-Ft

Zsírégető testkezelés

6.500,-Ft

Időpont egyeztetés a szálloda elérhetőségén:


Bodylizer System

Új kozmetikai szolgáltatás a Hotel Silverben****

A bodylizer System a legújabb generációs arc,- és testkezelő elektromos készülék, amiben ultrahang, mikroimpulzus és lézertechnika is szerepel. Mindez orvosi beavatkozás nélkül. Ez a multifunkcionális gép megfiatalítja a bőr állományát és a testet eredeti formájára alakítja.

A bodylizer System a legújabb számítógépes technikát alkalmazza, amellyel impulzusokat szimulál, amit a szervezet saját maga produkál az idegeken keresztül. Ezzel regeneráló ingereket küldünk a sejtekhez és a belső szervekhez, mely hosszan tartó hatást vált ki.

A bodylizer System erőteljesen működésre készteti a nyirokrendszert, javítja a bőr vérkeringését és a testben lévő nyirokcsatornákat kiüríti. Regenerálja a sejteket, feszesíti a bőr,- és zsírréteget, helyreállítja az izomzatot. Bodylizer System-mel a bőr simább, feszesebb és rugalmasabb lesz. Ideális eszköz a nem kívánatos zsírlerakódás és a cellulitisz ellen. A biztonságot és a hosszan tartó újszerű eredményt az innovációs technológia garantálja.