Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Szarvas Norbert
  2017. 06. 29. 13:52
  Két éjszakát töltöttünk a szállodában (2 reggeli, 2 vacsora).  Személyzet:  Rendkívül kevesek és segítőkészek voltak. Mindenki mosolygott és érezni lehetett, hogy fontos számukra a vendég.  Szoba:  Sok szállodában voltam már. Viszonyításai alapom megvolt, mindezek fényében ajánlom bátran mindenkinek. Rendezett, kultúrált körülmények voltak.  Étkezés:  Fantasztikus minőságben elékészített ételek jellemzik a svédasztalos reggelit-vacsorát. Azt gondolom, hogy simán hozta az 5 csillagos színvonalat (tapasztalat). Még arra is figyeltek reggelinél, hogy a szokásos gyümölcsleveken kívül legyen eperlé, alma-cékla, alma-répa, bodza és egyéb gyümölcslé.  Wellness:  Kifejezetten hangulatos volt a nagymedencébe épített koktélbár. Mindenkinek ajánlom!  Jól éreztük magunkat, köszönjük!
 • Benkó József
  2017. 04. 13. 19:46
  Nagyon kellemes élményekkel, elégedetten, a visszatérés gondolatával érkeztünk haza a mai nap a szállodából.

  Kedvességben, figyelmességben, vendégszeretetben volt részünk. A figyelmesség többek közt, a születésnapi köszöntőmben is megnyilvánult, nagyon jólesett.

  Bőséges, nagy választékú és nagyon finom ételeket készítettek a vendégek nagy megelégedésére. A fürdőrészleget is tökéletesek, tiszták, hibátlanok. A szobában tisztaság, és minden a helyén, nem lóg, zörög, rozsdás, törött semmi.

  Tökéletes, hozzáértő csapot dolgozik a vendégek kényelméért.

  Megyünk ismét.

 • Benkó József
  2017. 04. 13. 19:06
  Három napot töltöttünk feleségemmel a szállodában, tökéletes ellátásban volt részünk. Tisztaság, figyelmesség,kedvesség, nagyon finom és változatos ételek.

  Vacsoránál a felszolgáló hölgy a szálloda nevében, pezsgővel köszöntött születésnapom alkalmából, jólesett a figyelmességük. Köszönöm szépen.

  Nagyon ajánlom mindazok számára, akik szeretik a figyelmes vendéglátást, és a jó gyógyfürdőzést.
 • Polacsekné Fekete Mária
  2017. 03. 26. 18:19
  Csodálatos 5 napot töltöttünk a szállodába , kifogástalan ellátás. Bőséges finom reggeli és vacsora. Mindenhol rend és tisztaság. A kényelmes ágyakról ami kevés szállodában van , szívesen cserélném az otthoni matracomat olyanra mert nagyon szuper. Ha van rá lehetőség szeretném a matrac márkáját , előre is köszönöm.
 • Heszler Györgyné
  2017. 03. 10. 14:12
  Élmény volt a 3nap,személyzet tiszta szível lélekel állt rendelkezésünkre, vissza fogunk térni,ritka ilyen szálloda nálunk Magyaroknál.
 • Fábián István
  2017. 02. 11. 16:00
  Ma érkeztünk haza a szállodából, és nagyon kellemesek az emlékeink. Ez egy jól szervezett, vezetett és karbantartott szálloda, és ezt Magyarországon kevés szálloda mondhatja el magáról! A konyha és étterem kifogástalan, még saját készítésű tartós felvágottak is vannak a választékban, és nagyon finomak!

  Nem látni sehol rozsdás csapokat, lógó kilincseket, törött csempét, pedig ez nagy "divat" a magyar szállodákban. Gratulálok a Csapatnak!
 • Kovács Mária
  2017. 01. 24. 20:05
  Január 22-24. között tartózkodtam a Hotel Silverben. Előszörjártam a városban. Maximálisan elégedetten, kipihenten, feltöltődve távoztam. Minden elismerésem a szálloda vezetésének, kiváló embereket alkalmaz. A recepción udvariasak, segítőkészek voltak velem. A szoba tiszta, az ágy kényelmes volt. Az étterem személyzete figyelmes, udvarias. A svédasztalos reggeli és a vacsora változatos, bőséges, szemet kápráztató és finom. A kezeléseknél a szakemberek kellően odafigyeltek a vendégekre. Gáláns gesztus volt a születésnapi meglepetés is. Hotel Silver! KÖSZÖNÖM. A-Z-ig minden rendben volt. Ajánlom mások figyelmébe is. Kovács Mária
 • Szekeresné Siba Ilona
  2016. 12. 27. 12:20
  November végén töltöttünk el 6 éjszakát férjemmel a Hotel Silverben.
  A megérkezéskor volt egy kis problémánk a szoba levegőjével, de ezt még kora délután orvosolták és új szobát kaptunk. Külön köszönet ezért Daróczi Anikónak, aki még átköltözni is segített.
  A szoba tisztaságával elégedettek voltunk. A szobalányok külön kéréseinket is teljesítették. Az egész hotel pozitív kisugárzású!
  A gyógykezelések nagyon jót tettek szervezetünknek. A masszőrök nagy szakértelemmel végzik munkájukat.
  A svédasztalos reggeli és a vacsora kínálata szemet gyönyörködtető! Lehetetlen mindent végig kóstolni! Minden ízlést és igényt kielégítő! Egyedül a desszertek kínálatával és ízével nem voltunk teljesen elégedettek. De ez ízlés kérdése. A kiszolgáló személyzet rendkívül figyelmes!
  Mi maximálisan elégedettek voltunk. Minden tökéletes volt! A jövőben, ha tehetjük, újra ezt a hotelt választjuk pihenésre!
  Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!
 • Feketéné Kozma Mária
  2016. 12. 27. 10:25
  Az ünnepek alatt 3 éjszakát töltöttünk családunkkal a szállodában. Már tavasszal felmértük, hogy meg fog e felelni egy ünnepi igényeknek. Már tavasszal is elégedettek voltunk, így az ünnepi pihenésünk színhelyéül is a szállodát választottuk. Szenteste napján a wellness részlegben hűvös volt, de másnap már nem volt kifogásolni való a hőmérsékletben. Az ételkínálat is megfelelő volt.
  Egyetlen kifogásolni való talán, hogy a zárt fedett mélygarázs és a zárt kültéri parkoló azonos árban van.
  Ennek ellenére a felnőtt gyerekeinkkel jól éreztük magunkat.
 • Dr. Szabó Attiláné
  2016. 12. 20. 10:29
  Évek óta járunk vissza ebbe a szállodába és még nem ért minket csalódás!
  A szobák és az egész hotel tisztasága, a személyzet udvariassága, kedvessége is biztosította számunkra a folyamatos kellemes pihenést.
  Nagyon vonzó az ételek bőséges választéka, az ízek harmóniája ami nyilvánvalóan a szálloda séfjének érdeme, amihez külön gratulálunk!

  Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!