Gyógyászat

A szálloda saját gyógycentrummal,a városi gyógyfürdő kihelyezett terápiás részlegével és szakembereivel valamint termálvizes medencékkel / hidromassszázzsal és pezsgőfürdővel, naponta friss termálvíz feltöltésével / áll rendelkezésre. Dr Fehér Judit rheumatológus kollégánk állapotfelmérés után egyedi kúrát állít össze, a kúra alatt folyamatos orvosi felügyeletet biztosít.
Azon kedves Vendégeink, akik szeretnék igénybe venni orvosi szolgáltatásainkat, legyenek szívesek déli 12 órág megérkezni szállodánkba.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a kezeléseken kezelőlapjaikkal együtt szíveskedjenek megjelenni!


Gyógykezelések

A Hajdúszoboszlói Városi Gyógyfürdő szolgáltatásairól a következő oldalon található bővebb tájékoztatás: www.hajduszoboszlogyogyfurdo.hu

A Hajdúszoboszlói Városi Gyógyfürdő által üzemeltetett Silver Terápia árairól itt informálódhatnak: www.hungarospa.hu

A hajdúszoboszlói gyógyvizet a következő betegségek gyógyítására használják sikeresen:

Gyógyszolgáltatásaink:


A Gyógyvíz összetétele

1925-ben Hajdúszoboszlón mélyfúrás következtében a földből kb. 1100 méter mélységből 75°C-os meleg termálvíz tört elő. Analízisek alapján megállapítást nyert, hogy a mélyfúrásból jódos, brómos, konyhasós, hidrogénkarbonátos termálvíz tört fel.

A vizsgálatok kimutatták, hogy a víz tartalmaz bitument és ehhez kötodő ösztrogént, továbbá még különböző nyomelemeket: titán, vanádium, réz, cink, ezüst, stroncium, bárium és ólom formájában.

Alkotórészek (mg/I) OKI (1994)
Kálium K+ 11,3
Nátrium Na+ 1530
Ammónium Nh4 14,8
Kálcium Ca2+ 8,6
Magnézium Mg2+ 5,4
Vas Fe2+ 0,79
Mangán Mn2+ -
Lítium Li+ 0,2
Aluminium Al+++ -
A kationok összege 1571
Nitrát NO3 -
Nitrit No2 -
Klorid Cl2- 1495
Bromid Br- 9,8
Jodid J- 5,5
Fluorid F- 1,7
Szulfát SO42- 37
Hidrogénkarbonát HCO3- 1790
Szulfid S2- 0,16
Összes foszfát PO43- 0,25
Karbonát CO32- 9,0
Az anionok összege 3348
Metaborsav HBO2 84
Metakovasav H2SiO3 52
Szabad szénsav Co2 -
Oldott oxigén O2 nyom
Arzén As 84 -
Összesen: 5055

A gyógyfürdőben alkalmazott fürdőkúra gyógyító hatást fejt ki a következő betegségek esetén:

Ellenjavallatok:


F-Scan 3

Azoknak az embereknek ajánljuk, akikben tudatosult, hogy a legértékesebb dolog amivel rendelkezünk az az EGÉSZSÉGÜNK.

Szeretnénk önöknek felkínálni egy komplex megelőzési és alternatív módszert, melynek sikerességéről már több százezer ember megbizonyosodott világszerte, és amely biztosíthat önöknek egy egészséges állapotot vagy a visszatérést afelé.

Magyarországon ez egy szinte ismeretlen kezelési módszer az immunrendszer megerősítésére, amely több neves tudós: Royal Raymond Rife, Dr. Hulda Regehr Clark , Bob Beck, Prioré Antoine és egészen Nikola Tesla felismeréseiből származik. Ez a módszer egy olyan fantasztikus lehetőséget kínál fel, ami lehetővé teszi az önök, a gyermekeik, szüleik vagy ismerőseik egészséges életét. Egy egyszerű metodika, melynek nincsenek mellékhatásai. Valóságos technológiai forradalom.

fscan

Zapper működési alapelvei:

A Zapper egy téglalap alakú rezgés generátor, mely egy bizonyos feszültségnél (min.8V) elpusztítja a mikroorganizmusok patogénjeit (baktériumok, paraziták, vírusok, gombák…).

Alapelv: a Zapper a visszacsatolás alapelve szerint működik. Ez a jelenség azon az elven nyugszik, hogy minden élő organizmus „kisugároz“ egy bizonyos a saját fajához képest tipikus hullámzást (frekvenciát). A frekvencia mértékegysége az 1 Hertz /Hz/ - egy rezgés/másodperc. Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. Royal Raymond Rife megállapította, hogy ha ezt a rezgést ráirányítjuk egy mikroorganizmusra, mely ezt előállítja, akkor egy idő után az elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát, membránját (az emberi sejtek membránjai százezerszer ellenállóbbak a villamos feszültség ellen mint a patogén mikroorganizmusok sejtfalai), nem bírják elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek. Ezzel a mikroorganizmus elpusztul, az az deaktiválódik!

Ehhez a jelenséghez szükséges egy jó minőségű generátor, amely terhelés alatt sem változtatja a frekvencia folyamatát, a téglalap alakú jel formáját és a kimenő feszültség mértékét sem. Sok ZAPPER nevezetű berendezés létezik, de nem mind dolgozik olyan feltételek mellett mint az előbb leírtak. Egyértelműen a legmegbízhatóbb és egy forradalmian új berendezés a Ravo ZAPPER, amely a Zapper Technology legújabb terméke.

Zapper – Dr. Clark találmánya