Fogászat

dental_logoMegnyitotta rendelőjét a Fresh24Dental Hajdúszoboszlón, a Hotel Silver**** Gyógy-, Wellnes-, és Konferencia Szállodában.

A dr. Asztalos Tamás és dr. Tőkés Levente nevével, és szakmai irányításával nyíló rendelő komplex fogászati szolgáltatásával áll a Hajdúszoboszlón élő és pihenő betegek rendelkezésére.

A Fresh24Dental csapata számára a legfontosabb szempont a teljes körű szolgáltatás biztosítása. Ennek megfelelően alakítottuk ki új hajdúszoboszlói rendelőnket, melyben munkatársaink átfogó, a teljes fogászati területet lefedő tudása biztosítja, hogy az Ön problémájára helyben, azonnal megoldást nyújtsunk.

Rendelőnk teljes körű felszereltsége biztosítja szakorvosaink számára mindazon feltételeket, melyekkel a diagnosztika a lehető leggyorsabban, legpontosabban felállítható.

Megoldás gyorsan, precízen.

Pacienseink nyugalma és elégedettsége érdekében a legkisebb beavatkozást is maximális alapossággal kezeljük. A helyes kezelési tervet akár az összesen több mint 30, rendelőinkben dolgozó orvos-specialista véleményét kikérve állítjuk fel.

Sebészeti rendelőnk professzionálisan felszerelt. Kellemes, stressz mentes környezetben kezeljük még a legkényesebb problémákat is.

Ne legyen rossz érzése, ha fogorvoshoz kell mennie! Kezdjük egy barátságos konzultációval!

Időpont egyeztetés:

Tel.: +36 70 336 6363

E-mail: info.hajduszoboszlo@fresh24dental.hu

dental_lany