Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Dr. Gáll Eszter
  2014. 12. 19. 21:50
  A héten (sajnos csak) pár napot tudtam Önöknél eltölteni, de minden bizonnyal a gyakrabban visszatérők között leszek. Kellemes volt a szoba, pihentetők a medencék, hangulatos a téli kert, és megfelelő választékú, finom reggeliket, igen változatos, ízletes vacsorákat fogyaszthattunk. A szálloda személyzete - akikkel találkoztunk -, udvarias, segítőkész volt, úgy a hotelben, mint az étteremben. Legyenek továbbra is méltóak a csillagaikhoz (****). Kellemes karácsonyt, és boldog új esztendőt!
 • Pintér Zotánné
  2014. 12. 09. 17:01
  Nagyon rokonszenves szálloda. A szoba nagyon szép volt, a személyzet segítőkész, türelmes. A pincérünk ha jól emlékszem Antal Mihály volt, aki megjegyezte az előző napi fogyasztásunkat, és kérdezte, hogy hozhatja-e megint azt (ez számunkra óriási pozitívum volt), ha különleges kívánságunk volt teljesítette (köszönjük) nem kellett semmire várnunk, és az ételek bőségesek, fínomak, nagyon nagy a választék. A wellness nagyon kellemes mindkét oldalon, igazi pihentető a légkör. Ajánlom mindenkinek XXXXX5-ös
 • Ambrus Ágnes
  2014. 10. 23. 14:38
  Nagyon szép a szálloda, a vellness-fittness részleg; a szobák szépek, tiszták; a személyzet udvarias, segítőkész; szép és tágas az étterem, az ételek nagyon finomak, változatosak, nagy a választék, mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Nagyon jól éreztük magunk, minden igényt kielégítő a szálloda és szolgáltatásai.
 • Pestiné Farkas Márta
  2014. 08. 19. 14:06
  Gyönyörű szálloda,tavalyelőtt volt szerencsénk itt tölteni egy felejthetetlen hétvégét,mindennel megvoltunk elégedve,szívesen mennénk máskor is!
 • Anita
  2014. 08. 16. 17:45
  Sokadik alkalommal voltunk Önöknél,csak pozitívan tudok írni..ismét jól éreztük Magunkat a 7 éjszakás kikapcsolódás alkalmával...a személyzetnek köszönet a kiszolgálásért..Jövőre újra..)
 • Fiatal házaspár 2 gyerekkel
  2014. 08. 15. 19:59
  5 napot töltöttünk a szállodába és sajnos nagyot csalódtunk.A szobánk ablakából nyíló kis perem,ami nem erkélyes volt,egy galamb család köszöntött minket és a fészek mellett egy döglött galamb illata.Fényképem is van róla...hajnalban a fiókákat gondozó madár hangja és a döglött galamb illata ébresztett .A Wc papírt úgy kellett kérni ,mert nem volt. Az amúgy svéd asztal egy részét mogorva kis fiatal emberkék osztották akiktől nem mertünk kérni,ha ízlett valami mert bunkó stílusban csapták az ételt a tányérra .A kinti medence nagyon hideg volt a benti meg nem gyereknek való szintén.Röviden ennyi.A koktélok nagyon finomak voltak és a pincér személyzet nagyon kedves ennyi a pozitívum.Ott nem szóltunk tudjuk ott kellett volna,de ez már késő bánat!
 • Fiatal pár
  2014. 07. 25. 08:53
  4 csodás napot töltöttünk párommal a hotelben. A személyzet nagyon kedves volt, a kiszolgálás megfelelő. A reggeli és a vacsora nagyon finom volt, ha bármi elfogyott, azonnal hozták a frissen elkészített ételeket. Igaz nekem még nincs gyermekem de azt meg kell említenem, hogy mindig volt valamilyen program a kicsiknek is, számomra ez is pozitív. A főépületben lettünk elszállásolva, a szoba tágas és kényelmes volt. A wellness részleg is nagyon jó. A külső medencénél vizibár található, ahol finom koktélokat lehet fogyasztani. A medence kialakítása is tetszett. Összességében pozitív a véleményem. Talán annyit említenék negatívumként, hogy korlátozott a dohányzási lehetőség, persze erről nem a hotel tehet. Biztosan visszatérő vendégek leszünk. 5* :)
 • Novi
  2014. 07. 09. 21:37
  Köszönöm azt a néhány napot, mellyel feledhetetlenné tettétek párom idei születésnapját... A profi kiszolgálást, a szívélyes és vendégbarát hozzáállást, a bőséges és házias reggeliket, a kiváló ebédeket, a közvetlen kommunikációt, stb... :) Biztos vagyok benne, hogy fogunk még találkozni...
 • Encsy és Jeszi!
  2014. 07. 02. 15:58
  Már többször voltunk ebbe a csodálatos Hotelba nekem és a páromnak nagyon megtetszett!Kiszolgálással és a tisztasággal megvagyunk elégedve!Most hétvégére tervezzük a párommal,hogy megyünk már alig várom hogy egy fantasztikus élményben legyen részünk!Wellness részlegről ne is beszéljünk szerintünk fenomenális élmény mert mindenkinek kiszolgálja az igényeit!Szóval röviden reméljük hogy még sokszor ellátogathatunk a Hotel Silver- be
 • Onozó Vincéné
  2014. 06. 02. 12:15
  Nagyon gyönyörű a szálloda,kellemes környezetben.Megvoltunk mindennel elégedve.Kiszolgálás,ellátás 100%.Gyógyvize nagyon jót tett az izületeimnek,olyan érzésem volt utána,mintha “kicserélték” volta az egész lényemet.Szívesen visszamennék,mert nagyon jól éreztük magunkat. Köszönöm Hotel Silver!