Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Fiatal pár
  2016. 06. 07. 09:15
  Nagyon jól éreztük magunkat,minden tökéletes volt. A személyzetet külön szeretném megdicsérni, figyelmesek, segítőkészek. Már korábban is voltunk a Silverben, de biztos, hogy fogunk is még menni.
 • Idősebb pár
  2016. 03. 11. 08:55
  Remekül szórakoztunk, kiválóak voltak az ételek! Az összes medencében mentek a fúvókák,aminek nagyon örültünk. Már harmadszor jártunk itt és reméljük nem utoljára.
 • Pallagi Norbert
  2016. 03. 03. 09:52
  A szálloda színvonala kiváló. Mind felszereltség, kiszolgálás, elhelyezkedés tekintetében a legjobb választás. Ott van a közelben a termálfürdő is valamint az autóbuszállomás is. A környék csendes, a levegő tiszta. A megközelíthetőség gyors és könnyű. Ezt a szállodát csak ajánlani lehet mindenkinek. Tisztelettel: Pallagi Norbert
 • Fiatal pár
  2016. 03. 02. 08:34
  A Hotel Silverben töltött hétvégénk a legkedvesebb emlékeink közé tartoznak majd. A szálloda által nyújtott szolgáltatások, a személyzet figyelmessége és az ételek választéka, minősége egyaránt kifogástalan volt.
 • Benus Tamásné
  2016. 02. 23. 08:58
  Most voltam először ebben a hotelben és mondhatom nagyon jó élményekkel tértünk haza a lányommal. Nekünk a szabadtéri medence tetszett a legjobban, isteni volt. Az ellátás kiváló volt, a bőség zavarával küszködtünk, nagyon jók a maszirozó hölgyek. Köszönettel: Benus Tamásné
 • Fiatal pár
  2016. 01. 18. 10:41
  Tökéletes hely a kikapcsolódásra, a személyzet segítőkész, az ételek fantasztikusak és mindenki talál kedvére valót. A wellness részleg megfelelő a lazításra.
 • Idősebb pár
  2016. 01. 14. 09:00
  Figyelmes fogadtatás, kényelmes és tiszta szoba, bőséges és változatos ételek, udvarias kiszolgálás, kellemes wellness élmények, jó műsorok esténként, elfogadható árak, egyszóval: visszatérünk!
 • Fazekasné Icu
  2015. 10. 31. 18:55
  Októberben a hosszú hétvégét töltöttük párommal a szállodában.Nagyon meg voltunk elégedve a személyzettel, kedvesek,segítőkészek és udvariasak voltak.A szoba is jó volt,tiszta és rendezett.Nagyon tetszett hogy a szállodában van bent gyógyvíz.A svédasztalos félpanzió szintén kifogástalan volt. Az ételek finomak voltak. Kellemes csalódás volt számunkra hogy élő zene volt a vacsora alatt,amikor táncolni is lehetett. Tehát összességében mindennel meg voltunk elégedve, köszönjük.Reméljük nemsokára ismét vendégek lehetünk.Reméljük hogy az év szállodája is lesz!
 • Kisgyerekes család
  2015. 10. 27. 08:39
  Kényelmes volt a szoba, még két kicsi gyerekkel is. Mindenki ott dolgozó nagyon kedves és segítőkész volt. A Wellness részleg is tökéletes volt. Az étteremben is mindig finomak voltak az ételek. Nagyon jól éreztük magunkat.
 • Zarándiné Keresztúri Ilona
  2015. 09. 02. 08:25
  Első alkalommal jártunk ebben a szállodában. Most csak pihenni szerettünk volna, nem a környék felfedezése volt a cél. Jól választottunk. Minden igényüket kielégítette e szálloda. Biztos vissza fogunk térni.