Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Szilvi
  2016. 08. 02. 09:17
  Jó volt az ellátás, tágas,kényelmes szoba, bőséges reggeli,jól éreztük magunkat.
 • Novi
  2016. 07. 24. 17:07
  Super napokat töltöttünk párommal a Majorban... A vezető és a személyzet mindent megtett azért, hogy csodálatos emlék maradjon az idei pihenésünk is /itt is megköszönöm az egyedi '45-ös' tálat/. Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, hogy a 7köznapok darálója közé, csodás és élményekkel teli napokat biztosítottak a számunkra :) Korrekt, intelligens, kulturált, felkészült és udvarias volt a létesítményvezetőtől a lovászfiúig mindenki... Nem ez volt az első ittlétünk, de biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó ;) Csak ajánlani tudom mindenkinek, próbálja ki, nem fog csalódni... /ismerőseim és barátaim már a fotóim és videóim alapján is irigykednek/ ;)
 • Tóth Timea
  2016. 06. 12. 00:14
  Halasan köszönöm, hogy postai úton elküldték a szállodai szobában felejtett noteszomat :)
 • Gábor és Andrea
  2016. 06. 07. 14:13
  Valószínűleg az a szálloda a legkiválóbb Hajdúszoboszlón. Többször jártunk már erre pihenni, de ilyen fantasztikus csapattal sehol nem találkoztunk. A szálloda felszereltsége pazar, nagyon igényesek a szobák és tiszták, a wellness részleg is kellemes, pihentető élményt nyújt. Az ételek pedig hibátlanok, mind a reggeli, mind pedig vacsora tekintetében. A mi pihenésünk szerencsétlen baleset miatt elég sok zökkenővel indult, de az adódott kellemetlen helyzetet felismerték a szálloda munkatársai és mindenki ott segített nekünk ahol tudott, önszántukból, emberségből. Mindenki, kivétel nélkül, még olyan dolgozók is, akik nem a vendéglátás részével foglalkoznak. Csak ajánlani tudjuk, mert példaértékű a szolgáltatás, amit nyújtanak és az emberség is, ami mögötte van. Köszönünk mindent!
 • Fiatal pár
  2016. 06. 07. 09:15
  Nagyon jól éreztük magunkat,minden tökéletes volt. A személyzetet külön szeretném megdicsérni, figyelmesek, segítőkészek. Már korábban is voltunk a Silverben, de biztos, hogy fogunk is még menni.
 • Idősebb pár
  2016. 03. 11. 08:55
  Remekül szórakoztunk, kiválóak voltak az ételek! Az összes medencében mentek a fúvókák,aminek nagyon örültünk. Már harmadszor jártunk itt és reméljük nem utoljára.
 • Pallagi Norbert
  2016. 03. 03. 09:52
  A szálloda színvonala kiváló. Mind felszereltség, kiszolgálás, elhelyezkedés tekintetében a legjobb választás. Ott van a közelben a termálfürdő is valamint az autóbuszállomás is. A környék csendes, a levegő tiszta. A megközelíthetőség gyors és könnyű. Ezt a szállodát csak ajánlani lehet mindenkinek. Tisztelettel: Pallagi Norbert
 • Fiatal pár
  2016. 03. 02. 08:34
  A Hotel Silverben töltött hétvégénk a legkedvesebb emlékeink közé tartoznak majd. A szálloda által nyújtott szolgáltatások, a személyzet figyelmessége és az ételek választéka, minősége egyaránt kifogástalan volt.
 • Benus Tamásné
  2016. 02. 23. 08:58
  Most voltam először ebben a hotelben és mondhatom nagyon jó élményekkel tértünk haza a lányommal. Nekünk a szabadtéri medence tetszett a legjobban, isteni volt. Az ellátás kiváló volt, a bőség zavarával küszködtünk, nagyon jók a maszirozó hölgyek. Köszönettel: Benus Tamásné
 • Fiatal pár
  2016. 01. 18. 10:41
  Tökéletes hely a kikapcsolódásra, a személyzet segítőkész, az ételek fantasztikusak és mindenki talál kedvére valót. A wellness részleg megfelelő a lazításra.