Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Pallagi Norbert
  2016. 03. 03. 09:52
  A szálloda színvonala kiváló. Mind felszereltség, kiszolgálás, elhelyezkedés tekintetében a legjobb választás. Ott van a közelben a termálfürdő is valamint az autóbuszállomás is. A környék csendes, a levegő tiszta. A megközelíthetőség gyors és könnyű. Ezt a szállodát csak ajánlani lehet mindenkinek. Tisztelettel: Pallagi Norbert
 • Fiatal pár
  2016. 03. 02. 08:34
  A Hotel Silverben töltött hétvégénk a legkedvesebb emlékeink közé tartoznak majd. A szálloda által nyújtott szolgáltatások, a személyzet figyelmessége és az ételek választéka, minősége egyaránt kifogástalan volt.
 • Benus Tamásné
  2016. 02. 23. 08:58
  Most voltam először ebben a hotelben és mondhatom nagyon jó élményekkel tértünk haza a lányommal. Nekünk a szabadtéri medence tetszett a legjobban, isteni volt. Az ellátás kiváló volt, a bőség zavarával küszködtünk, nagyon jók a maszirozó hölgyek. Köszönettel: Benus Tamásné
 • Fiatal pár
  2016. 01. 18. 10:41
  Tökéletes hely a kikapcsolódásra, a személyzet segítőkész, az ételek fantasztikusak és mindenki talál kedvére valót. A wellness részleg megfelelő a lazításra.
 • Idősebb pár
  2016. 01. 14. 09:00
  Figyelmes fogadtatás, kényelmes és tiszta szoba, bőséges és változatos ételek, udvarias kiszolgálás, kellemes wellness élmények, jó műsorok esténként, elfogadható árak, egyszóval: visszatérünk!
 • Fazekasné Icu
  2015. 10. 31. 18:55
  Októberben a hosszú hétvégét töltöttük párommal a szállodában.Nagyon meg voltunk elégedve a személyzettel, kedvesek,segítőkészek és udvariasak voltak.A szoba is jó volt,tiszta és rendezett.Nagyon tetszett hogy a szállodában van bent gyógyvíz.A svédasztalos félpanzió szintén kifogástalan volt. Az ételek finomak voltak. Kellemes csalódás volt számunkra hogy élő zene volt a vacsora alatt,amikor táncolni is lehetett. Tehát összességében mindennel meg voltunk elégedve, köszönjük.Reméljük nemsokára ismét vendégek lehetünk.Reméljük hogy az év szállodája is lesz!
 • Kisgyerekes család
  2015. 10. 27. 08:39
  Kényelmes volt a szoba, még két kicsi gyerekkel is. Mindenki ott dolgozó nagyon kedves és segítőkész volt. A Wellness részleg is tökéletes volt. Az étteremben is mindig finomak voltak az ételek. Nagyon jól éreztük magunkat.
 • Zarándiné Keresztúri Ilona
  2015. 09. 02. 08:25
  Első alkalommal jártunk ebben a szállodában. Most csak pihenni szerettünk volna, nem a környék felfedezése volt a cél. Jól választottunk. Minden igényüket kielégítette e szálloda. Biztos vissza fogunk térni.
 • Szögyényi Zita
  2015. 08. 25. 09:10
  A szobák minősége és tisztasága kiváló, a klíma tetszőlegesen használható. A személyzet kedves, gyerekbarát. A kinti élménymedencék kiválóak, mind vízminőség, mind nagyság alapján. Az ellátás is minden téren kiváló. Nyolc éves fiammal nagyon kiválóan nyaraltunk.
 • Takácsné Csókai Adrienn
  2015. 08. 21. 12:10
  Augusztus második hetét töltöttük a hotelben. Először is köszönet Nagy Lajosnak, aki telefonos foglalásunkkor nagyon segítőkész és türelmes volt. Minden problémánkra és kérésünkre megoldást talált. A recepción is kedvesen fogadtak minket. Már érkezésünk napján kaphattunk gyógykezeléseket. A ott dolgozók a rengeteg munka ellenére is mosolygósak, rugalmasak, barátságosak. Magdika és Tibor!! Üdvözlet Szombathelyről.:-) Imádtuk a sok medencét, amelyek kellemes hőfokúak voltak. Igaz, az időjárás is kegyes volt hozzánk. Sőt!! Néha már sok is volt a melegből. A klímás szobában azonban jó volt néha hűsölni. Kényelmes volt az ágy, tisztaság és csend fogadott minket. S bár a lift közel volt a szobánkhoz,semmit nem hallottunk a működéséből. Mi az új épületben foglaltunk szobát, s abszolút nem volt idegesítő vagy megerőltető, hogy át kellett a másik épületbe mennünk étkezni, kezelésekre és a nagy medencéhez. Finom és bőséges volt a reggeli és a vacsora is. A pincérek és tanulók is nagyon előzékenyek és udvariasak voltak. Pénteken és szombaton élőzene szólt. Imádtam, amikor Charlie számait énekelte az egyik énekes. Ajánlom mindenkinek ezt a hotelt!!! Íme egy Silver, ami GOLD!