Strand

A Hotel Silver**** -Magyarországon egyedülállóan- 2 saját stranddal rendelkezik. Mindkét épületrészünkben található fürdőkomplexum. A 10 medence, a görög és olasz napozóágyak (a napi igény 3-szoros mennyiségével), a vizibár, a vendéglátó egységek és a személyzet mind az Önök kényelmét szolgálják. A gyerekekről sem feledkezünk meg, játszóház és gyermekmedence áll rendelkezésükre! Bébi,-bababarát, mindennap tisztított, vegyszermentes medencével várjuk kedves Gyermekvendégeinket.

Főépület strand
Új épület strand

Főépület Strand „a déltengeri hangulat jegyében”

A szálloda főépületében két fedett gyógyvizes medence, az udvarán 450 négyzetméteres strandmedence található, amelynek van külön 8,5 x 25 m-es úszásra alkalmas és fokozatosan mélyülő része is (téli hónapokban nem üzemel), ahol különböző élményberendezések -vízgomba, vízkések, kétfejes nyakzuhany, két csobogó, vizibár, éjszakai víz alatti világítás- szórakoztatják vendégeinket. Egy hangulatos fahídon közelíthető meg a vízből kimagasló napozóterasz, amely elválasztja a feszített víztükrű uszodát a látványberendezésektől, valamint a vizibártól, ahol minőségi koktélok közül választhat vagy elfogyaszthatja kedvenc italát. Az Aqua Strandteraszon a magyar és a nemzetközi konyha remekeiből választhat, a gyermekek részére külön étlappal kedveskedünk.

A medence partján napozóágyakat és napernyőt biztosítunk vendégeink számára, a strandon gyermekmedence is van.


Új épület Strand „a nyugalom szigete”

A szálloda új épületrészében 400 négyzetméteres külső strandmedence, egy szabadtéri gyógyvizes medence, valamint egy fedett melegített vizű medence található, amely gyermekek részére tökéletes kikapcsolódás szülői felügyelet mellett. A külső medencék, hasonlóan a másik strandunkhoz, élményberendezésekkel felszereltek. Az úszómedence szezonálisan tavasztól őszig üzemel, a téli hónapokban a vendégek csak saját felelősségre használhatják.

A medence partján napozóágyak, strandbár és napernyők szolgálják vendégeink kényelmét.