Vendégtájékoztató

Kedves Vendégünk!

Szeretettel köszöntöm Önt a hajdúszoboszlói Hotel Silver**** gyógy- wellness-, és konferencia szállodában!

Nagy örömömre szolgál, hogy ellátogatott szállodánkba, mely a keleti régió egyik legszínvonalasabb gyógy-, wellness- és konferencia szállodája.

Szállodánk 10 medencével, 2 saját stranddal, olimpia- és világbajnok séf által vezetett konyhájával, wellness kezelések széles skálájával, szaunákkal, sókamrával, saját terápia részleggel garantálja Önnek a minőségi pihenést és kikapcsolódást.

Szabadidőközpontunkban kétpályás bowling, stratégiai játékok, szimulátorok járulnak hozzá Vendégeink kellemes kikapcsolódásához.

Szállodánk konferenciatermeiben ideális környezetet biztosítunk céges rendezvények, csapatépítő tréningek, szimpóziumok, konferenciák számára.

Weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphatnak szállodánk szolgáltatásairól, a folyamatosan frissülő, aktuális csomagajánlatainkról.


Bízom benne, hogy a szállodánkban töltött idő a felhőtlen kikapcsolódás és pihenés jegyében telik majd és a jövőben visszajáró Vendégként üdvözölhetjük újra!

                Üdvözlettel:

                 Tóth Lajos

         Tulajdonos/ügyvezető igazgató


Házirend

 1. A HÁZIREND a szállodában tartózkodó valamennyi Vendégre vonatkozik!
 2. A szálloda nyitva tartása: 00:00 – 24:00 óra
 3. Érkezés napján a szobákat 14:00 órától lehet elfoglalni. Elutazás napján kérjük a szobákat 11:00 óráig elhagyni. Hosszabb tartózkodás esetén a szálloda felárat számol fel minden megkezdett óra után. Az elutazás napján a szoba, valamint a szálloda wellness részlege 18:00-ig használható saját köntössel és törölközővel. A parkoló további használatáért felár fizetendő.
 4. A szobákban, folyosókon 22:00 óra után hangoskodni, a többi Vendég pihenését zavarni szigorúan TILOS.
 5. Kérjük a szálloda épületeit rendeltetésszerűen használni tűz- és balesetvédelmi szabályokat betartani.
 6. Saját elektromos készülékeket (vasaló, vízforraló, kávéfőző) a szobákban a tűzrendészeti szabályok értelmében használni szigorúan TILOS!
 7. Tűz gyújtása tilos.
 8. Wellness részlegünkön kérjük, az ott hatályban lévő házirend betartását!
 9. A szobákból a berendezési és felszerelési tárgyakat eltávolítani szigorúan TILOS!
 10. Kérjük, szíveskedjenek a lifteket rendeltetésszerűen használni! Kiskorúak a liftet nem kezelhetik!
 11. A liftek, szaunák és gőzkabinok pánikgombbal vannak ellátva.
 12. A szálloda területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 13. A szálloda teljes területén, így a szobákban és az erkélyen is TILOS a dohányzás! Dohányozni csak az erre kijelölt helyen engedélyezett.
 14.  A szállodában 18 éven aluli Vendégek szeszesitalt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak!
 15.  Kérjük, hogy a szálloda területén csak a szálloda által forgalmazott termékeket fogyasszák!
 16.  Amennyiben tárgyat talál vagy elhagyta, kérjük jelezze a recepción. 
 17.  Értékeik megőrzésére használják a szobai széfet. A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer) anyagi felelősséget nem vállalunk.
 18.  Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szálloda személyzetét azonnal tájékoztatni kell.
 19.  Házi kedvencet a szálloda belső területére, vendégtérbe behozni TILOS! A szálloda bizonyos kijelölt szobáiban fogadunk kistermetű kisállatot, felár ellenében.
 20.  Kérjük, hogy javaslataival, kéréseivel forduljon a recepcióhoz! Kérjük, a szobákban található vendégkérdőívek kitöltésével segítse munkánkat, illetve értékelje itt tartózkodását szállodánk weboldalán (www.hotelsilver.hu).

Köszönjük, hogy együttműködik velünk annak érdekében, hogy az Önök és a szálloda többi Vendége számára az itt tartózkodás a lehető legjobban teljen.


Szolgáltatások A-Z

AKADÁLYMENTESÍTETT KÖRNYEZET

A szálloda akadálymentesített, ezáltal könnyen megközelíthető. Továbbá kifejezetten mozgáskorlátozottak számára felszerelt bio-komfort szobákkal is rendelkezik a medenceparti apartman részben.

ÁGYNEMŰ

Az ágyneműt heti minimum kétszer cseréljük, de napi cseréjét kérésre biztosítjuk. Amennyiben ágynemű cserére lenne szüksége, kérjük, forduljon a szobaasszonyhoz vagy a recepcióhoz.

ÁGYELŐ

Amennyiben ágyelőre lenne szüksége, kérjük, forduljon a szobaasszonyhoz vagy a recepcióhoz.

AUTÓKÖLCSÖNZŐ

Megbízható partnerünk mindenben rendelkezésére áll.
Bővebb információt a http://www.mlrent.com/hu/autoberles weboldalon olvashat.

BABAÁGY

Kérésre biztosítjuk. Igény esetén kérjük, forduljon a szállodai recepcióhoz.

CIPŐTISZTÍTÓ SZOLGÁLTATÁS

A szobába bekészítve találnak cipőkefét illetve cipőkanalat is.
Cipőtisztításra a Főépület földszintjén van lehetőség, a recepció mellett találják a cipőtisztító gépet. Használata díjmentes.

CSOMAGMEGŐRZÉS

A Főépület földszintjén található a csomagszobánk, melynek használata díjmentes.
Bővebb információért forduljon a recepcióhoz.

CSOMAGSZÁLLÍTÁS

Csomagszállítási szolgáltatás rendelkezésre áll. Igénybevételéhez kérjük, forduljon a recepcióhoz.

CSÚSZÁSGÁTLÓ

Amennyiben csúszásgátlóra lenne szüksége a fürdőszobába, kérjük, forduljon a szobaasszonyhoz vagy a recepcióhoz.

DEFIBRILLÁTOR

Szállodánkban 1 darab életmentő defibrillátor került elhelyezésre, mely vészhelyzet esetén a recepción érhető el. Oktatást végzett dolgozóink segítségükre lesznek.

DIÉTÁS KONYHA

Szállodánkban diétás szakképesítéssel rendelkező szakács minden műszakban dolgozik, így diétás ételek vagy ételintolerancia esetén igyekszünk minden felmerülő igénynek eleget tenni. További információért kérjük, forduljon az éttermi dolgozókhoz.

DOHÁNYZÁS

A szállodán belül – az erkélyeken sem- nem megengedett. Dohányozni csak a szállodán kívül, az arra kijelölt helyen szabad.

ELEKTROMOS ÁRAM

A recepción kapott mágneses szobakártyák működtetik az áramot is a szobában. Az áram aktiválásához helyezze a kártyát a bejárat mellett, a falon található kapcsolódobozba.

ELEKTROMOS AUTÓTÖLTŐ 

Szállodánk új épületének mélygarázsában 2 db üzemkész elektromos autótöltő rendszer várja az elektromos autóval érkezőket. Használatukról bővebb tájékoztatást a recepción kérhetnek. Gázüzemű és elektromos autókat nem áll módunkban a mélygarázsban fogadni. Megértésüket köszönjük!

ELUTAZÁS IDŐPONTJA

A szobákat távozás napján 11:00 óráig kérjük átadni. A szoba használatának a hosszabbítását a szabad kapacitás függvényében a recepción kérheti felár ellenében.
Az elutazás napján a szoba átadását követően a szálloda wellness részlege 18:00-ig használható saját köntössel és törölközővel. A parkoló további használatáért felár fizetendő.                                            

ESERNYŐ

Esernyőt a Főépületi recepción tudnak igényelni kaució ellenében.

ETETŐSZÉK

A Silver Étterem etetőszékkel is fel van szerelve.
Kérjük, forduljon az éttermi személyzethez.

ÉBRESZTŐ SZOLGÁLAT

Telefonos ébresztő szolgáltatást a recepción igényelhet.

ÉTTEREM

A Silver Étterem a Főépület 1. emeletén várja Vendégeinket büféasztallal, látványkonyhával, gyermekmenüvel, nemzetközi és magyaros konyhával, a’la carte étlappal.

Nyitva tartás:

Kérjük, hogy a szálloda egész területén csak a szálloda által forgalmazott termékeket fogyasszák!

FÉNYMÁSOLÁS, SZKENNELÉS, NYOMTATÁS

Fénymásolási és szkennelési lehetőség a Főépületi recepción igényelhető, a nap 24 órájában. Nyomtatási lehetőség a Főépület első emeletén található internet sarokban biztosított. Díjáról, kérjük érdeklődjön a recepciós kollégáktól.

 FITNESS TEREM

Az Új épület földszintjén található.
Nyitva tartás: minden nap 07:00-21:00

FOGÁSZAT

Szállodánk új épületének földszintjén a Fresh24Dental Centrum komplex fogászati szolgáltatásával áll rendelkezésükre. További információért az alábbi elérhetőségeken tájékozódhatnak: Telefon: +36 70 336 6363

FÜRDŐKÖPENY

A fürdőköpenyt a szobában a szekrénybe bekészítve találják, ennek a használata díjmentes. Amennyiben a méret nem megfelelő, kérjük, forduljon a szobaasszonyhoz vagy a recepcióhoz.

FÜRDŐSZOBAI KIEGÉSZÍTŐ

Igény esetén kérésre a fürdőszobába műanyag ülőalkalmatosságot biztosítunk.

GYÓGYKEZELÉSEK

A gyógykezeléseket a Főépület földszinti folyosóján találják. Előzetes időpont egyeztetés szükséges doktornőhöz, a kezelések a reumatológus szakorvos vizsgálata után vehetők igénybe. Magyar TB kártya, személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges hozzá. Felvehető kezelések: iszapkezelés, víz alatti vízsugármasszázs, orvosi gyógymasszázs, inhaláció, iontoforézis /gyógyszeres pakolások/, szelektív ingeráram, ultrahang, injekciós kezelés, sollux, hidrogalván (2-4 rekeszes galván), interferencia, Diadinamic, Tens fájdalomcsillapító kezelés, Soft lézerkezelés, professzionális Bemer kezelés, mágneságy.

HAJSZÁRÍTÓ

Minden szobánk hajszárítóval felszerelt, illetve a wellness részen belül az öltözőkben is használható. A hajszárító használata díjmentes.

HÁZIÁLLAT

A szállodában csak kistestű házi kedvencet tudunk fogadni, amely után felár fizetendő. Házi kedvencet kizárólag néhány földszinten lévő medenceparti bio-komfort szobába tudunk fogadni. Kérjük, kedvenceit ne vigye a közösségi terekbe!

HITELKÁRTYA, BANKKÁRTYA

Szállodánkban az alábbi kártyatípusokat fogadjuk el: VISA, Mastercard, SZÉP-kártya (OTP, MKB, K&H). További információért kérjük, forduljon a recepcióhoz.

IDEGENFORGALMI ADÓ

A szállodai árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót. Az aktuális díjról, kérjük, érdeklődjön a recepción.

INTERNET & WIFI

A szálloda teljes területén ingyenes WIFI-t biztosítunk Vendégeink részére. A használathoz a „silver_free” hálózatot válasszák ki, melyre az alábbi jelszóval tud csatlakozni: Silver007 (nagy S betűvel).
Amennyiben nem hozott magával készüléket, Főépületünk 1. emeletén, a Presszóval szemben az Internet sarokban is van lehetőség asztali számítógép illetve internet használatára.

JÁTÉKTEREM

Főépület földszintjén, a Recepció mögött található.
Nyitva tartás: 10:00 – 24:00, illetve előzetes egyeztetés alapján igény szerint. A díjakról kérjük érdeklődjenek a recepción.
Kétpályás bowling, stratégiai játékok, szimulátorok.
A játékgépek 100 Ft illetve 200 Ft-osokkal működnek, pénz váltására a recepción van lehetőség.

JÁTSZÓHÁZ

Új épület földszintjén található.

JÁTSZÓTÉR

Csúszda, mászóka és hinta áll a gyermekek rendelkezésére a főépületi szállodakertben elhelyezkedő játszótéren.

KERÉKPÁRKÖLCSÖNZÉS

Teljesen felszerelt felnőtt- és gyermekkerékpárok bérelhetőek, melyekkel felfedezhetik Hajdúszoboszló nevezetességeit, vagy tehetnek egy kellemes túrát a városban és környékén. A kerékpárok bérlése a szálloda recepcióján történik.
Ára:

Amennyiben 5 óránál hosszabb időre kérik kibérelni, úgy arányosan hosszabbodik az ár.

KONFERENCIA TERMEK

Szállodánk új épületi konferencia termei, szimpóziumok, csapatépítő tréningek, társas és családi rendezvények, kiállítások, állófogadások lebonyolítására alkalmasak.

LÉGKONDICIONÁLÁS

Minden szállodai szoba egyénileg beállítható klímaberendezéssel rendelkezik. A szolgáltatás díjtalan. A kívánt hőmérsékletet a szobákban található távirányítóval vagy kapcsoló segítségével tudják szabályozni. Kérjük, amennyiben használja a légkondicionáló berendezést, a szobai nyílászárókat tartsa csukott állapotban.

LIFT

Szállodánk mindkét épületében igénybe vehető. Kérjük, szíveskedjenek a lifteket rendeltetésszerűen használni! Kiskorúak a liftet nem kezelhetik!

MANIKŰR-PEDIKŰR

A szálloda Új épületében, a földszinten található. Előzetes bejelentkezés szükséges. Aktuális árakról, kérjük, érdeklődjön a recepción.

MASSZÁZS

A szálloda által kínált saját wellness kezeléseket a főépületi Télikertben tudják igénybe venni.
Számos masszázs közül válogathatnak kedves Vendégeink.
Bővebb információért és időpontfoglalásért, kérjük forduljon a recepcióhoz.

MATRAC

Szállodánkban ergonómiailag megfelelő, közepes keménységű, kényelmes Cardo matracok és kókuszmatracok állnak rendelkezésre.

MINIBÁR

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szobában lévő minibár kínálatunkat megszüntettük. Amennyiben este 22:00 óra (bár zárása) után szeretnének alkoholmentes italt, illetve snacket fogyasztani, úgy a főépületünk halljában kihelyezett automatánál van rá lehetőségük.
Alkoholos italokat pedig a főrecepción tudnak vásárolni.

MOSODA, VASALÁS

Nyitva tartás: minden nap 07:00-15:00 óráig. A szolgáltatás igénybevételéhez, kérjük, forduljon a recepcióhoz.
A mosodai árlista a szobamappában található. A mosás igénybevételét kérjük reggel 10:00 óráig jelezzék. A szobákban mosatási zacskót találnak erre a célra. Ruhaneműjük mosása a leadástól számított 4 órán belül, a vasalás a leadástól számított minimum 1 órán belül elkészül. Amennyiben a nyitvatartási időn kívül szeretné igénybe venni a szolgáltatást, kérjük, érdeklődjön a recepción.
Vasalót állvánnyal kérésre biztosítunk a szobába. Szükség esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz.

MŰSZAKI SZOLGÁLTATÁSOK

Amennyiben szobájában műszaki problémát észlel, kérjük, értesítse a recepciót.
Nemzetközi használatra alkalmas adapter/ dugalj kaució ellenében, kérésre biztosított.
Amennyiben szüksége lenne rá, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

NAPERNYŐ, NAPOZÓÁGY

Mind a két épületben a kültéri wellness részen, térítésmentesen igénybe vehető.

PAPUCS 

Amennyiben papucsra lenne szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz.
A frottír papucs díja: 1.500,- Ft/ pár.

PARKOLÓ

Szállodánk zárt, kártyás beléptető rendszerrel működő, kamerával megfigyelt felszíni illetve mélygarázs parkolóval rendelkezik. Gázüzemű és elektromos autókat nem áll módunkban a mélygarázsban fogadni. A parkolás díjáról kérjük érdeklődjön a recepción.

PRESSZÓ

A Silver Presszó a Főépület első emeletén található.
Nyitva tartás:              07:00-22:00

RECEPCIÓ SZOLGÁLAT 

Szállodánkban 24 órás recepció áll a Vendégek rendelkezésére telefonon és személyesen is. Bármilyen probléma illetve kérdés merül fel, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.

REGGELI

A reggelit a Főépületben, 1. emeleten a Silver Étteremben fogyaszthatják el.
A szobaáraink tartalmazzák a reggelit, amely minden nap 07:00 – 10:00 vehető igénybe. Amennyiben reggelijét szobájában kívánja elfogyasztani, kérjük hívja a 112 –es melléket. A szobai szervízdíj összege bruttó 1.250,- Ft.

SILVER MAJOR  

A Silver Major a 4-es főúton, Budapest irányában található a 194 km kőnél Kaba előtt. GPS koordináták: É: 47.3903350° , K: 21.2915866°
Nyitva tartásáról kérjük érdeklődjön a recepción!

SÓKAMRA 

A szállodánk Új épületében, a földszinten vehető igénybe a szolgáltatás. Szállóvendégek részére a szolgáltatás igénybevétele díjmentes.

STRANDTERASZ

A Főépületben, a kültéri medence mellett található.
A strandterasz nyári időszakban minden nap 10:00-18:00 áll a Vendégek rendelkezésére.

SZAUNA

Mind a két épület Wellness részén belül található.
Nyitva tartás: vasárnaptól csütörtökig 07:00-19:00, pénteken és szombaton 07:00-21:00 között vehető igénybe.

SZÉF

Az értékei megőrzése érdekében, kérjük, használja a szobában található széfet, melynek a használatát a szobaár tartalmazza. A szobai széf használati utasítását a széf mellett bekészítve találja. A szálloda a szobában hagyott értékekért felelősséget nem vállal!

SZÉP KÁRTYA

Szállodánk SZÉP KÁRTYA elfogadóhely. Az alábbi kártyatípusokat fogadjuk el: OTP, K&H, MKB. További információért kérjük, forduljon a recepcióhoz.

SZERVIZDÍJ

Vendéglátó egységeinkben nyújtott szolgáltatásaink után szervizdíjat számolunk fel, melynek mértéke 10% a feltüntetett árakon felül.

SZOBAKÁRTYA

A szállodai szobaajtót, az áramellátást, a szobaszéfet, valamint a parkoláshoz a sorompót a recepción kapott szobakártya működteti. Amennyiben kérdése vagy problémája merülne fel, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

 SZOBASZERVÍZ

Minden nap 7:00 órától 21:00 óráig vehető igénybe. A szobaszerviz étel- és italválasztékáról, illetve árairól a szobai mappában, a Szobaszerviz árlapból tájékozódhat. A szervízdíj összege bruttó 1.250,- Ft.

SZOLÁRIUM

Az álló szoláriumot a Főépületben, a recepció melletti folyosóról tudják megközelíteni. 100 Ft-osokkal működik. Pénz váltására a recepción van lehetőség.

TAKARÍTÁS

A napi takarítást 09:00-15:00 között végzik a szobaasszonyok. Amennyiben Ön az adott napon más időpontban, vagy egyáltalán nem kér takarítást, kérjük, használja az erre a célra szolgáló, külső kilincsre akasztható kártyát. Amennyiben extra takarításra van szüksége, kérjük forduljon a szobaasszonyhoz vagy a recepcióhoz.

TAKARÓ, PÁRNA

Amennyiben további takaróra, párnára lenne szüksége, kérjük, forduljon a szobaasszonyhoz, vagy a szállodai recepcióhoz. Tájékoztatjuk Önöket, hogy szállodánkban az alábbi párnafélék közül választhatnak: toll, pehely, szivacs, antiallergén.

TALÁLT TÁRGYAK

A talált tárgyakat kérjük leadni a recepción.

TAXI

Amennyiben taxira lenne szüksége, kérjük jelezze a recepción, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

TELEVÍZIÓ/ RÁDIÓ

Az előre programozott televízió csatornák listáját megtalálja a szobában kihelyezett QR kódon. A rádió a televízió 1-es csatornáján érhető el. További információ: https://hotelsilver.hu/tv-csatorna-lista

TISZTÁLKODÁSI SZEREK

Különféle tisztálkodási szerek (fogkefe, fogkrém, borotva, stb.) kínálata a recepción elérhető.

TORTA

Szállodánknak saját cukrásza van. A szállodában csak az általa készített torta fogyasztható a vendéglátó egységeink területein. Rendeléssel kapcsolatban kérjük keresse a recepciót.

TÖRÖLKÖZŐ

A szobában a Vendégek számára törölközőt biztosítunk. A kék színű törölközőt, kérjük a wellness részen használják, míg a fehér törölköző a szobai használatra áll rendelkezésükre. A kék színű törölközőt a szekrényben, míg a fehéret a fürdőszobában találják. Amennyiben a törölközők cseréjét kérnék, kérjük forduljanak a szobaasszonyhoz vagy a recepcióhoz.

TRANSZFER

Transzferszolgáltatás igénylése esetén kérjük forduljon a recepcióhoz.

TŰZJELZŐ

A szálloda minden emeletén tűzjelző berendezések és porral oltó készülékek kerültek elhelyezésre, továbbá minden szobában füstjelző berendezés található. Tűz esetén Vendégeinket szirénahang figyelmezteti. Ilyen esetben kérjük, hogy a szobaajtó belső oldalára kifüggesztett menekülési útvonal szerint keresse meg a legközelebbi vészkijáratot, és minél előbb hagyja el a szállodát.

ÚJSÁG / NAPILAP / HETILAP

Napilapok, hetilapok a szálloda halljában a recepcióval szembeni állványon találhatóak. Kérjük, ne vigyék el őket!

ÜNNEPNAPOK

A Magyar Köztársaság hivatalos ünnepnapjai: Újév (január 1.), az 1848/49-es forradalom és Szabadságharc (március 15.), Nagypéntek-Húsvét, A munka ünnepe (május 1.), Pünkösd, Augusztus 20-ai nemzeti ünnep, az 1956-os forradalom (október 23.), Mindenszentek (november 1.), Karácsony (december 25. és 26.)

VACSORA

A vacsorát a Főépületben az 1. emeleten a Silver Étteremben fogyaszthatják el.
A szobaáraink legtöbb esetben tartalmazzák a vacsorát, amely minden nap 18:30 – 21:00 vehető igénybe.

VARRÓKÉSZLET

Amennyiben varrókészletre lenne szüksége, kérjük forduljon a recepcióhoz.

VÉSZKIJÁRAT

A szobában, a bejárati ajtó belső oldalán elhelyezett menekülési útvonal szerint.

VIRÁGRENDELÉS

A szolgáltatás igénybevételét kérjük a recepción jelezzék.

VÍZI BÁR                                                 

A vízi bár a főépületben a kültéri medencéknél található. Széles választékkal, fergeteges hangulattal és finom koktélokkal várja a hűsölni vágyókat.
Nyitva tartás: nyári időszakban jó idő esetén.

WELLNESS

Mindkét épületünk egyedülállóan széleskörű wellness-szolgáltatásokkal rendelkezik, melyek közül nemtől és életkortól függetlenül mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Az alábbi elemek találhatók meg a Wellness részen belül:

Nyitva tartás: vasárnaptól csütörtökig 07:00-19:00, pénteken és szombaton 07:00-21:00 között vehető igénybe.

Külsős Vendégeink a Főépületi wellness részlegünket vehetik igénybe  a következő árakon

2024.01.06-04.24. (előszezon)

2024.04.25-06.14. és 09.17-12.31. (közép- és utózezon)

2024.06.15-09.16. (főszezon) + ünnepi hétvégék: Húsvét (2024.03.29-04.01.), Pünkösd (2024.05.17-20.), Május 1., Karácsonyi időszak (2024.12.20-31.)

Bármilyen további kérdés, kérés esetén kérjük forduljanak a szálloda személyzetéhez, akik készséggel állnak rendelkezésükre.


Kedves Vendégeink!

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a Hotel Silver**** szolgáltatásairól.

ÉTTERMI SZOLGÁLTATÁSAINK:

Étterem (Főépület I. emelet)

Reggeli:                   07:00 - 10:00
A’la Carte étkezés:  12:00 - 18:00
Büfévacsora:           18:30 - 21:00

Silver Presszó (Főépület I. emelet)

Nyitva tartás:          7:00 – 22:00


Megkérjük Önöket, hogy a szálloda területén csak a szálloda által forgalmazott termékeket fogyasszák!

WELLNESS:

Fürdőrészleg (Főépület, Új épület)

Nyitva tartás:
Hétfőtől – péntekig és vasárnap:        07:00 – 19:00
Pénteken és szombaton:                    07:00 – 21:00


Termálmedence, pezsgőfürdő, hidromasszázs, finn szauna, gőzkabin, infraszauna a Főépületben, sókamra az Új épületben.
A Főépület Télikertjében található wellness szolgáltatás: Masszázs.
Az Új Épület földszintjén található wellness szolgáltatások: Pedikűr - Manikűr; Fitness terem.
A masszázsok, illetve a pedikűr-manikűr aktuális árairól kérjük, tájékozódjanak a Recepción.
Kérjük, a kezelésekre a 103-as telefonszámon, vagy személyesen a Recepción jelentkezzenek.

SILVER TERÁPIA

Felvehető kezelések: iszapkezelés, vízalatti vízsugármasszázs, orvosi gyógymasszázs, inhaláció, iontoforézis /gyógyszeres pakolások/, szelektív ingeráram, ultrahang, injekciós kezelés, sollux, hidrogalván (2-4 rekeszes galván), interferencia, Diadinamic, Tens fájdalomcsillapító kezelés, Soft lézerkezelés, professzionális Bemer kezelés, mágneságy.
Ezek NEAK által támogatott gyógykezelések.
A kezelések reumatológus szakorvos felügyelet mellett zajlanak.


A doktornőhöz szükséges az előzetes bejelentkezés. Kezelésekre és az orvosi vizsgálatra a 100-as, 106-os telefonszámokon, személyesen a Silver Terápián vagy a Recepción jelentkezhetnek.

PROGRAMLEHETŐSÉGEK SZÁLLODÁNKBAN:

Szabadidőközpontunk (Főépület) :

Kétpályás bowling, pingpong, stratégiai játékok, szimulátorok.
Nyitva tartás: 10:00 – 24:00, illetve előzetes egyeztetés alapján igény szerint.

Asztalitenisz:

Bowling:

SZÁLLODÁNK FŐ ELÉRHETŐSÉGEI:

                                                          103               Recepció
                                                          110               Presszó
                                                          112               Étterem
                                                          123               Strandterasz


Reggeli szobaszerviz étlap

A szobába rendelt reggeli a következőket tartalmazza:

Reggeli hideg ételek:

Választható meleg ételek:

Allergén összetevők:

Glutén (búza, árpa, rozs, tönköly, zab, kamut-búza, ezek hibrid változata) 1
Földimogyoró 2
Tej, tejtermékek 3
Rákfélék 4
Mustár 5
Diófélék 6
Tojás 7
Szójabab 8
Halfélék 9
Szezámmag 10
Zeller 11
Csillagfürt, más néven farkasbab 12
Puhatestűek (csiga, kagyló, tenger gyümölcsei) 13
Kén-dioxid, illetve ebben kifejezett szulfitok 1mg/kg illetve 1 mg/l koncentrációt meghaladó mennyiségben 14

Bármilyen egyéb reggeli igényét kérjük, jelezze a rendelés leadásánál!

Szállodánk glutén-, laktóz- és cukormentes termékekkel is tud szolgálni, amennyiben igényt tart rá.

Rendelés leadásához kérjük, hívják a 112-es melléket.
A rendeléseiket előző nap 21:00 óráig adhatják le!

A szobaszerviz szolgáltatásunkért a feltüntetett árakon felül bruttó 1.250,- Ft / alkalom extra díjat számolunk fel.


Szobaszerviz étlap

Érvényes: 2023. január 4-től

Szobaszervíz étlap


A Hotel Silver**** Szabadidőközpontjának
Általános használati szabályzata

A Szabadidőközpont területe csak rendeltetésének megfelelően használható. Szolgáltatásaink használója nem sérthet meg vonatkozó hatályos jogszabályi előírásokat, illetve az ezen Házirendben foglaltakat.

A Szabadidőközpont területén tilos:

A Szabadidőközpont egész területén kizárólag megfelelő végzettségű, a létesítmény üzemeltetőjénél jegyzékbe vett és engedélyezett személyek jogosultak sportszakmai tevékenységeket, oktatást, edzést tartani.

A Szabadidőközpont szolgáltatásait kizárólag nyitvatartási időben lehet igénybe venni:

Hétfő – Vasárnapig: 10:00-24:00 óráig, ill. előzetes egyeztetés alapján igény szerinti nyitással.

A Szabadidőközpont szolgáltatásait igénybe vevő vendégek kötelesek a zárási időpontokra tekintettel a létesítményt időben elhagyni.

Amennyiben a Szabadidőközpont területén az üzemeltető a tevékenysége illetve szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására reklámanyagot készít, készíttet és esetleg azokon, bármely vendég is feltűnik, a vendég a reklámanyagon megjelenésével összefüggésben az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem léphet fel, ha azt előzőleg (a reklámanyag készítésekor) nem jelezte.

A Szabadidőközpont a sportszolgáltatásokat igénybe vevő vendégekről adatnyilvántartást vezet. Az üzemeltető a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja, azt harmadik félnek nem adhatja ki.
A vendégek biztonsága érdekében, a Szabadidőközpont a katasztrófavédelemhez bekötött riasztóval rendelkezik.

A Szabadidőközpont szolgáltatásait igénybe vevő vendég, az igénybevett szolgáltatás ellenértékét a szálloda recepcióján köteles megtéríteni.

Az előre lefoglalt pályák a birtokba vétel előtt 24 órával mondhatók le térítésmentesen. Ellenkező esetben a foglalást végző vendég köteles a lemondásra nem került pályadíjat megtéríteni.


Sportszolgáltatásaink igénybevétele előtt ajánlott orvosi vizsgálatot végeztetni, amely tájékoztat az aktuális fizikai állapotról, illetve feltárja az esetleges kizáró okokat.
A Házirendben szereplő előírások súlyos vagy folyamatos megszegése esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor. Eredménytelenség esetén az üzemeltető jogosult a vendéget távozásra felszólítani, illetve tagjai sorából időlegesen, vagy végleg kizárni. A kiutasított szabálytalankodó vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet. A létesítmény területén minden vendégre kötelező érvényű a rend- és tisztaság betartása, másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés.

A berendezések nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat, a vendég köteles megtéríteni.

A Szabadidőközpont üzemeltetője nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen viselkedéséből erednek, valamint az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, értékekért. Az őrizetlenül hagyott értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A talált tárgyakat minden vendég a szálloda recepcióján köteles dokumentálás mellett leadni.

A létesítmény területén bekövetkező bármilyen rendkívüli eseményt, az elsődlegesen észlelő az üzemeltetőnek a recepción köteles késedelem nélkül jelezni. Rendkívüli eseménytől függően, késedelem nélkül telefonon értesítendő

A Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint bármikor módosíthatja, illetve kiegészítheti. A Szabadidőközpont üzemeltetője fenntartja a jogot a létesítmény egész, vagy részterületein zártkörű rendezvények lebonyolítására az általános vendégkör kizárásával.

A Szabadidőközpont Házirendje minden szolgáltatást igénybe vevő vendég számára a recepción és a honlapon ( www.hotelsilver.hu) , elérhető és áttekinthető. A Szabadidőközpont üzemeltetését a Geotherm Üdülő Kft. (4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 25., adószám: 10254808-2-09) végzi.  A szolgáltatások igénybevétele a Házirend automatikus elfogadását jelenti!


Ruhatisztítás és vasalás

Megnevezés Mosás és vasalás Csak vasalás
Nadrág 1.100,- Ft 700,- Ft
Szoknya 1.100,- Ft 700,- Ft
Ruha (női, pamut) 1.400,- Ft 900,- Ft
Blúz / Ing 1.000,- Ft 500,- Ft
Atléta 500,- Ft -
Pulóver 1.000,- Ft 400,- Ft
Póló 700,- Ft 300,- Ft
Pizsama 1.500,- Ft 600,- Ft
Fehérnemű (db) 500,- Ft -
Sport felszerelés (1 nadrág, 1 mez, 1 pár sportszár) 1.500,- Ft 750,- Ft

Száraz tisztítást nem vállalunk. Csak a mosógépben mosható ruházatért vállalunk felelősséget.

Az árak forintban értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák.

Nyitva tartás: 07:00-15:00 óráig, minden nap

Mosás: Leadás délelőtt 10:00 óráig.
Ruhái elkészülnek a leadástól számított 4 órán belül.

Vasalás szolgáltatás: Leadástól számított minimum 1 órán belül


Hamisítatlan falusi környezet és hangulat várja Önt, kedves családját és üzletfeleit a Hajdúszoboszló melletti Silver Majorban, Magyarország első bio-öko falujában.

Hajdúszoboszlótól 7 kilométerre közvetlenül a 4-es számú főút mellett, a Kabai útfélen, a 194-es km kőnél 38 szobával, 200 fő befogadására alkalmas csárdával, 100 fős konferenciateremmel, szabadtéri termál és strandmedencével várja mindazokat, akik a rohanó városi élet forgatagából kívánnak kilépni a csend és a nyugalom világába.

Egy kis ízelítő a kínálatunkból /szolgáltatásainkból:

BIO Kertészet

A Silver Majorban 4,5 hektáron fekszik gyümölcsöskertünk. Minden gyümölcs és zöldség BIO és természetesen a Hotel Silver**** éttermében is ezek az alapanyagok, termékek vannak felszolgálva.

Engedjen a természet csábításának, pihenjen nálunk!

További információkért látogasson el honlapunkra: www.silvermajor.hu