Greentest Kerékpárkölcsönzés Defibrillátor a szállodában Elektromos autó töltési lehetőség Brutál erős wifi

Silver Club

A Hotel Silver**** szolgáltatása a Silver Club****, amelynek keretében alkalma nyílik arra, hogy kedvező áron biztosítsa Ön és családja, vagy barátai, ügyfelei részére a felhőtlen kikapcsolódást. Amennyiben elégedett a Hotel Silver****superior színvonalával, szolgáltatásaival, és szívesen visszatérne ide minden évben, vagy akár évente többször is egy kis pihenésre vagy feltöltődésre, éljen a hotel által kínált lehetőséggel.

Silver Club tagság vásárlása esetén szállodánk kedvezményesen eltölthető éjszakákat biztosít az Ön és családja, üzleti partnerei valamint munkatársai számára.

A Silver Club tagok tagsági kártyával rendelkeznek, amelyre pontszámok kerülnek feltöltésre. A pontszámok terhére az év bármelyik időszakában igénybe vehetőek a szálloda szobái, apartmanjai, valamint a Silver Major szálláshelyei abban az esetben, ha legalább egy hónappal előre jelzik szobafoglalási igényüket.

A Silver Club pontjai csak szállásra vonatkoznak, ezen felül minden szállodánkban igénybevett szolgáltatásból (étel-, italfogyasztás, parkolás, masszázs stb.) 20% kedvezményt biztosítunk a Club tagság ideje alatt. A pontok a rendkívül kedvező áron foglalható Silver Majorban is felhasználhatóak, azonban a 20 % kedvezmény a Major szolgáltatásaira nem vonatkozik.

Az alap (minimum) kártyánk:

3 850 pont feltöltése bruttó 375.000,- Ft-ba kerül, amely turnustól függően nagyjából 30 éjszaka eltöltését jelenti szállodánkban.

Az 3 850 pontot itt tartózkodásuknak megfelelően pont- és turnusnaptár alapján csökkentjük.

Éves fenntartási költség NINCS!

Amíg pont van a kártyán, az év bármelyik időszakában, rövidebb-hosszabb ideig, egyszerre több szobával is igénybe vehetőek szállodánk szolgáltatásai.

A lehetőség bárkinek átadható, de foglalást csak a kártya tulajdonosától fogadunk el.

Silver Club alapszolgáltatás:

A szoba, illetve apartman, valamint a közös használatú helyiségek használata. A szobák klimatizáltak, fürdőköpeny, hajszárító, szobaszéf, televízió, WIFI - internetkapcsolat tartozik hozzájuk.

Kiegészítő szolgáltatások:

I. Térítésmentes szolgáltatások:

II. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások 20% kedvezménnyel:


Legyen Ön is a Silver Club**** tagja!

További információ: